Bidskinner

Hovedpine og tyggesmerter
– kan fjernes

Mange mennesker lider af hovedpine, tyggesmerter m.m. på grund af problemer med bidfunktionen. Nogle skærer eksempelvis tænder i søvne, – og slider hårdt på deres tænder.

I mange tilfælde kan en individuelt tilpasset bideskinne afhjælpe problemerne. Tal med os om hvordan vi kan hjælpe dig med din hovedpine, dit tandslid o.s.v.


Læs mere

FORDELE

  • Afhjælper spændingshovedpine og ømt kæbeled
  • Hindrer yderligere slid af dine tænder
  • Fremstilles med ny teknologi så skinnen er blød indvendigt – og dermed mere behagelig.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SP: Kan skinnen afhjælpe mine muskelsmerter?
SV: Skinnen bidrager væsentligt til at afhjælpe sådanne smerter, idet den virker som støddæmper for kæbeledet. Ved muskelømhed suppleres der med fysioterapeutiske øvelser, som vi grundigt vejleder dig i.

SP: Kan man nemt vænne sig til at sove med en bideskinne?
SV: Der vil altid være en tilvænningsperiode overfor nye tiltag. Nogle vænner sig hurtigere til det end andre. Vi fremstiller skinnen og tilpasser den individuelt til dig, så du kommer til at sove med skinnen i den optimale position. Endvidere fremstilles skinnen så den er blød indvendigt og hård udvendigt, hvilket gør den meget behageligere end tidligere modeller, som kun var hårde.

SP: Er den nem at vedligeholde?
SV: Ja. Følg de instruktioner vi giver dig, så kommer renhold ikke til at være noget problem.

SP: Jeg slider mine tænder, er det nødvendigt med bideskinne for mig?
SV: Det kommer både an på din alder og graden af slid. Jo ældre man er jo mere belastning har tænderne været udsat for – tag en snak med os hvis du er i tvivl om du har brug for en bideskinne.

Comments are closed.