Blegning

Din genvej til uimodståelige tænder.

En blegebehandling kan flytte dig hele 10 niveauer på farveskalaen, – væk fra de gullige eller mørke nuancer til hvidere tænder. Det er en af de letteste måder at styrke dit udseende. Du ser yngre og mere glad ud – ganske enkelt!
Tandblegning er ganske ufarligt – du kommer på klinikken een eller to gange, og kan gå herfra med et nyt og blændende smil. Så hvis du er utilfreds med dine tænders misfarvning, så er blegning af tænderne en god og sikker løsning der vil gøre dig glad og smilende.

Smil og vær glad!

Hvide tænder og et smil som perlemor
Har du været ked af dine tænders farve, og savner du dit flotte hvide smil, så er tandblegning helt sikkert noget for dig. På Klinik Løvetand tilbyder vi mild tandblegning, der får dine tænder til at stråle. Behandlingen er smertefri, og du går med garanti herfra glad og smilende. Her på klinik Løvetand hjælper vi dig med at få dine tænders farve tilbage til hvad de engang var.

Overvejer du en tandblegning?
Der kan være rigtigt mange årsager til at du ønsker at få bleget dine tænder. Et gult og mørkt tandsæt kan på mange måder virke begrænsende, især i sociale sammenhænge. Et smil er bare smukkere med en række af hvide tænder. Derfor forstår vi udmærket hvis du ønsker at få bleget dine tænder. Den uønskede misfarvning af tænderne er dog rigtig svær at slippe af med, hvis man først har fået den. I mange tilfælde er tandblegning den eneste løsning, hvis man vil have en ændring der bemærkes.

Klinik Løvetand, med direkte forbindelse til USA
I hjertet af Frederikshavn finder du Klinik Løvetand. Vi har i mange år arbejdet med tandbehandlinger og her i blandt tandblegning. Fra kurser i bl.a. USA, hvor Amerika’s egne specialister i kosmetisk tandbehandling forelæser, hjembringer vi den nyeste viden og de seneste principper for optimale resultater af vore kosmetiske behandlinger.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SP: Hvor hvide kan mine tænder blive
SV: Typisk vil man kunne flytte sig 3-10 niveauer på farveskalaen – hver enkel case er dog forskellig.

SP: Hvor lang tid tager det?
SV: En klinikblegning vil typisk tage 1,5 time fra start til slut. Vi tilbyder også individuelt fremstillede blegeskinner som vi anbefaler at du anvender efterfølgende, for at vedligeholde det flotte resultat.

SP: Skader en blegning mine tænder?
SV: Nej, men det er ikke lige behageligt for alle, derfor anbefaler vi at blegning kun udføres af dertil uddannet personale. Nogle få vil efterfølgende kunne opleve isninger i tænderne, dette går dog hurtigt over.

SP: Hvilke forholdsregler skal jeg tage efterfølgende?
SV: Du skal sørge for at holde dig fra farvende fødeemner, karry-holdig mad, te, rødvin og kaffe. Vi er klar over at den med kaffen bliver svær, men det er kun de første dage dette gør sig gældende.

Comments are closed.