Kosmetiske behandlinger

Kosmetisk tandbehandling handler om at skabe et smukt og harmonisk smil, som er i balance med hele ansigtet.

Som medlem af American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD) og European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD) har Torben deltaget i adskillige seminarer i USA og Europa, hvor nye standarder sættes for kosmetisk tandbehandling.

Nye behandlingsmetoder og principper tillæres på disse kurser, hvor verdens førende eksperter på området underviser, så vi til stadighed kan tilbyde vore kunder hele spektret af kosmetiske tandbehandlinger.

Som Torben plejer at sige: “Når de kan i Californien – så kan vi også i Frederikshavn”.

Se yngre ud med facader
Porcelænsfacader uden på dine eksisterende tænder er en god mulighed for med hurtig og effektiv teknik, at rette op på skavanker i dit tandsæt og i dit smil.

Istedet for at helt at udskifte tanden/tænderne, kan det i flere tilfælde være tilstrækkeligt med en facadebehandling af dine naturlige tænder.

Facadebehandling kan i visse tilfælde også udføres i stærke, tandfarvede plastmaterialer.

SE LINKS TIL AACD OG ESCD (KOSMETISKE FORENINGER) UNDER FANEN “KONTAKT” / INFORMATIVE LINKS

Læs mere omkring emnet herunder:

Smil til verden og den smiler til dig!

Kosmetisk tandbehandling får dig til at smile igen
I sociale fællesskaber og henseender betyder det ydre ofte mere end de fleste tør indrømme. Gule eller skæve tænder, manglende tænder, store mellemrum eller andre tandproblemer kan gøre det svært at føle sig afslappet og godt tilpas i det sociale rum. Kosmetiske tandproblemer kan som svær acne, hårtab eller andre ydre faktorer betyde, at man har svært ved at slappe helt af og føle sig godt tilpas når man er ude blandt andre mennesker. Heldigvis er man ikke tvunget til at lide under dette. Der er masser af tilbud, der kan løse lige netop dit konkrete tandproblem. Kosmetisk tandbehandling bliver mere og mere almindeligt her i Danmark, og der kan være stor hjælp at hente. Her på klinikken er vi nogle af de førende specialister inden for kosmetisk tandbehandling. Vi oplever flere og flere henvendelser vedrørende kosmetisk tandbehandling, og vi udvider konstant vores viden og ekspertise inden for området gennem høj kursusaktivitet. Vi kan garantere dig et smukt og harmonisk smil, der er i balance med hele dit ansigt. Det smil alle sukker efter.

Løvehjertet sørger for et smukt smil til dig
For at følge med i den stigende efterspørgsel på kosmetiske tandbehandlinger, udvider vi naturligvis konstant vores ekspertise og viden på området. Dette sker blandt andet på de mange kurser og seminarer, som vore tandlæger deltager i – blandt andet i USA. Vi er medlem af American Academy of Cosmetic Dentistry samt European Society of Cosmetic Dentistry. Her deltager vi i seminarer hvor der udveksles ny viden og teknikker til og iblandt eksperter. Du er altså i kompetente hænder, hvis du vælger at blive behandlet på vores klink i Frederikshavn.

Kosmetisk tandbehandling – for hvem?
Kosmetisk tandbehandling er for alle, der har kosmetiske problemer med deres tænder / profil – eksempelvis gule tænder, skæve tænder, nedslidte tænder, manglende tænder eller andet. Til disse problemer tilbydes blandt andet; tandregulering, tandblegning, nye facader i plastik, porcelænsfacader og meget andet. Mulighederne er uendelige, og vi kaster os over udfordringerne – store som små. Mange af de kosmetiske tandbehandlinger kan ofte udføres smertefrit, og med den nyeste teknik, kan de endvidere ordnes ganske hurtigt. Du behøver altså ikke at gå med bøjle i flere år for at få et flot og harmonisk smil – vi kan ofte finde en hurtigt og god løsning til dig, så du kan smile dit smukke smil til VERDEN.

Comments are closed.