Broer

Vi bygger bro mellem dine sunde tænder

En krone på en tand kan sammenlignes med en kapsel, der indkapsler tanden så den ikke knækker. Kronen kan laves i guld eller porcelæn af forskellig type. Med de moderne porcelæner kan tanden med krone blive fantastisk smuk og realistisk.

En bro er en veldokumenteret og holdbar måde at udfylde hullerne hvor dine tænder engang sad, så du både kan se flottere ud og tygge maden bedre. Vi kan designe en smuk og virkelighedstro fastsiddende porcelænsbro til dig, hvis du ikke ønsker at gå med “forlorne tænder” resten af livet; hvem ville det?

FORDELE

  • Få det smil tilbage du er vandt til
  • Tal tydeligt
  • Nyd din mad uden problemer igen
  • Sig farvel til beskidte proteser og grimme bøjler

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SP: Hvad skal der til for at jeg kan få en bro?
SV: Det kræver minimum to sunde tænder, som kan fungere som bropiller, hvorimellem mellemledene kan sidde. Disse tænder skal være i god stand, for uden et godt fundament er der intet der holder

SP: Hvor længe holder broen?
SV: Med omhyggeligt ved ligehold kan vi roligt forvente at vores broer kan holde i mange år. Vi forstår at du er glad for din nye bro, så derfor vil vi altid give dig de bedste råd du kan få, og vi er altid til rådighed ved spørgsmål og lign.

SP: Bliver broen løs og falder ud?
SV: En bro er ikke som mormors forlorne tænder der falder ud – en bro er cementeret fast og designet til at blive siddende. Selvfølgelig kan selv de bedste broer blive beskadiget, men hvis du tænker over hvad du spiser vil dette hjælpe til at sikre broen ikke bliver beskadiget.

SP: Hvilken type bro skal jeg vælge?
SV: Alt efter hvilke forhold der gør sig gældende kan forskellige typer af broer komme på tale. Vi tager os tiden til at snakke med dig om hvad den bedste løsning vil være – men det er altid dig der bestemmer i sidste ende.

Comments are closed.