Fyldninger og Plastarbejde

Er der hul i en tand, skal det repareres med en fyldning, da det ellers bliver dybere – og i sidste ende medfører, at tanden måske skal rodbehandles. Kun hvis hullet er meget lille, kan det standses og fyldningen undgås.

Knækkede og slidte tænder kan nu restaureres med nye, stærke og fleksible plastmaterialer. De grimme, gule og misfarvede fyldninger i fortænderne kan udskiftes så man slet ikke kan se dem længere. Det samme kan de grimme sorte sølvfyldninger.

Plast kan indfarves så det til fuldkommenhed matcher de omkringsiddende tænder, – og ved blegning af dine tænder kan plast enkelt og billigt udskiftes, så den matcher dine hvidere tænder.

Af bl.a. kosmetiske og funktionelle hensyn, var vi nogle af de første til at skifte sølvet ud med plastik – så vi har rigtigt mange års erfaring i at gøre hver enkelt fyldning til et lille kunstværk.

FORDELE

  • Usynlig
  • Stærkere
  • Slut med tydelige grimme fyldninger
  • Fri for kviksølv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SP: Hvornår kan jeg spise efterfølgende?
SV: Du vil kunne spise med det samme – fyldningen hærder med det samme.

SP: Bliver de misfarvede?
SV: Nej. Med regelmæssige eftersyn kan de usynlige fyldninger poleres op for at minimere den mængde “livsstils-misfarvning” der sætter sig.

SP: Kan jeg få en fyldning i stedet for en krone?
SV: I nogle tilfælde vil dette kunne lade sig gøre. Behandles plastmaterialet rigtigt, og er der nok tand tilbage vil man kunne lave meget stærke og holdbare plastfyldninger. Dette kan vi hjælpe dig med at vurdere.

Comments are closed.