Tandkrone

Tandkrone gør dit smil helt igen!

For optimal funktion og æstetik i tandsættet er en tandkrone ofte løsningen
En tandkrone er en form for hætte der er fremstillet individuelt til den enkelte tand. En tandkrone giver en svækket tand styrke og sikrer, at den ikke så nemt knækker. Tandkronen vil på grund af den individuelle fremstilling passe perfekt til nabotænderne og den modstående tand, som den tygger sammen med. En tandkrone kan betragtes som en helt ny tand, der giver dit tandsæt den optimale funktion og udseende.

Hvis tanden er knækket alvorligt anvender man ofte en stiftopbygning eller en plastisk opbygning under kronen, for at skabe et stabilt fundament for restaureringen. Tandkroner kan både bruges til rent funktionelle behandlinger og til æstetiske behandlinger – her på klinikken tilbyder vi begge. Priserne på tandkroner er meget omdiskuterede, og vi vejleder omhyggeligt vore kunder gennem junglen af de mange typer kroner, som findes, så man selv har en chance for at vælge den løsning, som har den bedste prognose i forhold til prisen.

FORDELE

  • Få det smil tilbage du er vandt til
  • Naturligt look
  • Langtidsholdbar løsning
  • Styrker svækkede tænder

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SP: Hvor lang tid holder en krone?
SV: Hvis du passer godt på den samt følger vejledningen fra din tandlæge er der ingen grund til at den ikke skulle holde op til 10 år.

SP: Vil kronen skifte farve?
SV: Kronen vil fremstå klar og tydelig hele dens liv!

SP: Kan en krone se naturlig ud?
SV: Ja. Med moderne teknologi kan kroner se fuldstændigt naturlige ud.

SP: Hvornår har jeg brug for en krone?
SV: Hvis din tand er rodbehandlet vil tanden være væsentligt svækket, og vil let kunne knække. En kronebehandling vil her give tanden 10 gange så gode chancer for at overleve end hvis den ikke var kronebehandlet. Endvidere hvis din tand er destrueret så meget at den ikke kan bygges op i plast, kan en kronebehandling komme på tale. Hvis du er i tvivl så spørg os til råds.

Comments are closed.