Tandretning

Tandregulering kan medvirke til, at du får et flot smil.

I mange tilfælde kan skæve tænder i over- og underkæbe rettes med et sæt aftagelige skinner kort tid. En nærmere vurdering kan afgøre, om dit tilfælde er egnet til denne type behandling.

Som een af de fem første i Danmark var Torben i foråret 2009 i London for at tillære sig denne nye, spændende teknik, og behandlingen er nu blevet en velafprøvet og integreret del af klinikkens tilbud vedrørende den kosmetiske behandlingsplan.

Udover Inman-Aligneren har Torben været på en lang række kurser indenfor tandretning.
Torben er blevet certificeret i brug Invisalign-systemet, som kan korrigere større skævheder i tandsættet.

Derudover kan vi tilbyde tandretning med Clear-Smile braces, som kan rette skævheder som Invisalign systemet ikke kan klare.

Alt efter hvordan dine tænder står vil Torben vurdere netop hvilken behandling der vil passe til dig.

Læs mere omkring tandretning herunder:

Få tænder som en perlerække!

FØR:
EFTER
Du kan få smukke lige tænder med en tandretning
Tandretning indgår i vore overvejelser, når der skal lægges en behandlingsplan for tandsættet. Et af vores specialer er kosmetisk tandpleje, og her kan tandopretning være en vigtig forløber for det færdige resultat. Tandretninger er for dem der har skæve tænder – det kan være i enten overmund eller undermund – eller begge dele. Det kan også være en enkelt tand der stikker ud eller på anden måde generer. Vi retter de skæve tænder ind, så de kommer til at fremstå smukke og lige. Vi laver både indgreb der udelukkende ønskes af kosmetiske årsager, og indgreb af nødvendighed, hvor mundens og tændernes funktion vil blive forbedret på grund af tændernes nye position.

Skal jeg gå med bøjle for at få rettet mine tænder?
Det er ikke nødvendigt at gå med en synlig bøjle, som dem vi kender fra skoletiden, for at få foretaget mindre, kosmetiske justeringer. Fx Inman aligneren er en aftagelig akrylplade med aktive anordninger, som kan flytte de skæve tænder ind på linje på temmelig kort tid. Invisalign systemet består i et sæt akrylskinner man skal skifte imellem over en bestemt tidsperiode. Der findes mange forskellige teknikker til at rette tænder – måske skal der henvises til en ortodont for vurdering af mulighed og behov for fast apparatur – sammen med dig finder vi ind til den bedste løsning, der vil leve op til dine krav, behov og forventninger.

Klinik Løvetand bruger kun de bedste og nyeste teknikker til din tandretning
Som medlem af American Academy of Cosmetistic Dentistry og European Society of cosmetice Dentistry står tandlæge Torben Qvist klar til at behandle dig og dine tænder med de nyeste og bedste teknikker.

I 2009 var Torben Qvist i London for at tillære sig den nye og anerkendte teknik; Inman-aligneren. Denne teknik ses som langt mere blid form for tandretning, end den traditionelle. Klinik Løvetand var en af de første fem tandklinikker i Danmark der tilbød denne teknik, i dag er den vel udbredt, og mange tandlæger anbefaler den.
Senere er repetoiret blevet udvidet med Invisalign systemet og Clear-Smile bracers.

Kontakt os gerne for en samtale samt et uforpligtende tilbud!

Comments are closed.