Kort ventetid

Kompetent tandbehandling uden ventetid

Tandlægehjælp er nødvendigt for sunde og raske tænder
Har du ondt i en tand? Tandpine kan opstå pludseligt – dog kan megen tandpine og problemer i tandsættet undgås med den rette forebyggelse. Har du først fået ondt i tanden, er der dog ikke andet for end at gå til tandlægen – smerten forsvinder ikke af sig selv, og jo længere du venter jo værre bliver problemet. Mange tandproblemer kan ordnes let og smertefrit – igen er det af stor betydning hvor hurtigt du kommer af sted til din tandlæge. Endvidere kan det regelmæssige tandeftersyn være med til at forebygge rigtigt mange problemer, og vi opfordrer vore kunder til at følge et individuelt tilrettelagt program for tandsættet. På Klinik Løvetand tager vi flere klienter ind, og vi garanterer dig den bedste behandling til fair og overkommelige priser. Vi tilrettelægger vores arbejdsprogram således at ventetid på tandbehandling reduceres til et minimum og ofte helt kan elimineres – det er ikke sjovt at gå og vente længe på at problemerne i tandsættet kan løses, når vi i fællesskab har taget en beslutning.

For dit velbefindende
Som tandlæge er vi klar over at dine tænder er en vigtig del af dit helbred. Har du problemer med tænderne er det – som mange andre sygdomme – noget der går stærkt ud over livskvalitet og velbefindende. Derfor sætter vi en ære i at hjælpe dig med at få et flot og problemfrit tandsæt, der stråler af sundhed og glæde. Vi ønsker, at vore kunder skal gå smilende fra vores klinik, og vil til enhver tid hjælpe dig med dit konkrete problem.

Kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud, eller en samtale om dine problemer og ønsker.

En tandlæge skal ikke blot være en instans der ordner dine tænder, men et menneske der interesserer sig for og bekymrer sig om den enkelte patients tilstand – og det er vi stolte af, at vi gør her på Klinik Løvetand.

Comments are closed.