Priser

Ydelser Pris
Flerfladet plastfyldning på lille kindtand (præmolar) på 2 flader 746-1146 kr.
Flerfladet plastfyldning på stor kindtand (molar) i undermund på 3 flader 1202-1802 kr.
Krone af metal med påbrændt porcelæn i stor kindtand (molar) i undermund (uden stifter og opbygning) 3575-5575 kr.
Rodbehandling i fortand, overkæbe (eksklusiv fyldninger) fra 1021 kr.
Rodbehandling i 3 kanaler, kindtand i undermunden (eksklusiv fyldninger) fra 1661 kr.
Bro 3 led (erstatning for lille kindtand i overmunden af metal med påbrændt porcelæn uden stifter og opbygning) 9725-15725 kr.
Operativ fjernelse af visdomstand (ikke ekstraktion) 1800-2500 kr.
En lokalbedøvelse fra 281 kr.
Operativ fjernelse af tand 1094-2500 kr.
Rodbehandling i 2 kanaler fra 1541 kr.

Når folk er på udkig efter en ny tandlæge, er der ofte fokus på prisen istedet for den rigtige behandling. I de fleste tilfælde vil det være billigere på den lange bane, at vælge den korrekte behandling fremfor den billigste behandling nu og her. Hos Team Løvetand er du altid velkommen til at spørge ind til detaljerne i din behandlingsplanlægning, samt prisen for dette. Ligesom med mange andre services er der sammenhæng mellem prisen og kvalitet. Prisen varierer i forhold til kvaliteten af de enkelte komponenter og materialer, samt med det overordnede mål at den naturlige tand kan sidde så længe som muligt.

Ofte vil der være flere behandlingsmuligheder med varierende priser. Vi mener det er vigtigt at tage en god dialog om den enkelte behandling samt omkostningerne inden vi går igang. For du skal jo ikke komme hjem med den billigst mulige løsning, hvis du hellere ville have haft den bedste.

At gå til tandlæge er en tillidssag, og vores erfarne behandlerteam er bevidste om at der skal udføres en behandling, med højt niveau til en rimelig pris, for at du som patient er tilfreds.

Vi tager løbende på kurser og videreuddannelser for at kunne tilbyde dig de bedste muligheder.

Comments are closed.