Tandplejer

Vi passer på dine tænder

Hos Team Løvetand i Frederikshavn finder du et engageret personale
Vi sætter en ære i at passe på dine tænder og yder altid den bedste behandling til alle vore klienter. Vores team er nøje sammensat af kompetente og veluddannede folk, der konstant holder sig opdaterede. Løbende følger vores medarbejdere kurser, seminarer og lignende. Vi er bevidste om at udviklingen suser derud af, og vi ved hvor vigtigt det er at følge med konstant – al ny viden og forskning på tandplejeområdet følger vi derfor altid med i, så vi kan give dig en moderne behandling. Vi er altid med helt oppe foran, med de nyeste og bedste teknikker.

Tandlæge Torben Qvist som blev uddannet fra Århus Tandlægehøjskole i 1985, er stifter af Klinik Løvetand, og sammen med tandlæge Sabina Sundbøll, Aleksander Qvist, Amalie Qvist og klinikassistenterne Kristina Korsholt Jensen, Tine Sproegel og Natscha Espersen, Bettina Eriksen, Tanja Welle Nielsen, tandplejer Kristina Friis og receptionist Annette Qvist står klinikken altid klar til modtage dig som klient og give dig den bedste behandling du finder på området.

Tandplejer Kristina Friis
En tandplejer er specialuddannet til at varetage forebyggelse og tandkødsbehandlinger. Vores tandplejer renser din mundhule og dine tænder, hun tager tandaftryk, fotos og røngtenbilleder, laver små plastfyldninger, udfører parodontitisbehandlinger og  instruerer i de forebyggende tiltag, som du selv kan foretage derhjemme.

Kristina undersøger også for tand- og mundhulesygdomme, som for eksempel caries, tandkødsbetændelse og parodontitis, hvorefter hun i samråd med tandlægen lægger en behandlingsplan. Endvidere rådgiver hun dig om forebyggelse af tandproblemer, tand- og mundhygiejne, tandbørstning, kost, rygning og lignende. På vores klinik er vi meget opmærksomme på hvor vigtig forebyggelse er i forhold til sunde tænder og mund, og netop derfor gør vi meget ud af at rådgive og vejlede vore patienter til den bedste mundhygiejne. Med den rette forebyggelse kan de fleste tandproblemer undgås, og på den måde sikres dit tandsæt bedst på længere sigt.

Bliv godt behandlet i Nordjylland
Vi forsøger at levere en optimal behandling hos Team Løvetand i Frederikshavn. Sunde tænder er en væsentlig del af et godt og sundt helbred, og det er vigtigt at tandsættet tilses af et grundigt tand-team og at man iøvrigt følger de regelmæssige tandeftersyn. Gør man dette kan rigtig mange tandproblemer undgås, og mange penge kan spares. Ring gerne til vores klinik eller kom forbi og få en snak med vores tandplejer og tandlæger – sammen finder vi ind til dit behov eller problem og får lagt en slagplan.

Comments are closed.