Tandbehandling

Tandbehandling hos team løvetand i Frederikshavn.

Vi tilbyder alle former for tandbehandling
Tandbehandling kan være mange ting, lige fra det regelmæssige tandeftersyn til større operationer. Her på klinikken tilbyder vi dig alle de former for tandbehandling, som den almindelige dansker kan få brug for. Vi har mange års erfaring inden for området, og alle vore tandlæger er veluddannede. Endvidere gør vore tandlæger meget ud af at holde sig konstant opdateret, så de hele tiden er med på forkant af udviklingen. Dette sker blandt andet på seminarer i eksempelvis USA og rundt omkring i Europa. Som klient kan du føle sig tryg her på klinik Løvetand – vi er ikke bange for at kalde os selv een af Nordjyllands bedste udbydere af tandbehandling.

Eksempler på Klinik Løvetands tandbehandinger
Her på Klinik Løvetand bekymrer vi os om dine tænder og dit velbefindende – derfor kommer forebyggelse altid i første række hos os. Med den rette forebyggelse kan mange tandproblemer undgås. Mange mennesker ville slippe for megen smerte, bekymringer og regninger hvis de havde den rette mundhygiejne. Forebyggelse er nøgleordet for en glad og sund mund. Vi tilbyder forebyggelse i form af det regelmæssige tandeftersyn, hvor vi renser dine tænder og fjerner tandsten og bakteriebelægninger. Endvidere råder og vejleder vi dig i, hvorledes du bedst muligt passer dine tænder hjemme.

Er skaden sket, og har du brug for tandbehandling, så tilbyder vores klinik stort set alle former for tandbehandling: fjernelse af visdomstænder, kosmetiske behandlinger, plastarbejder, kirurgi, kroner og broer, fyldninger, tandrensning, paradentosebehandling, blegning, bideskinner, tandsmykker, tandretning med Inman-aligner og proteser er blot eksempler på behandlinger, som vi udfører.

Hos os er kunden i centrum
Tandbehandling på Klinik Løvetand er lig med personlig og individuel behandling. For os er det vigtigt at vore klienter føler sig godt tilpas – at de føler sig respekteret, forstået og taget hensyn til. Mange af vore klienter er kommet her i mange år, og vi ved, at vi kan udføre bedre tandbehandling, når vi kender klienten og dennes tænder. Her er altid en hyggelig og uformel stemning. Arbejdspladsen skal være et rart sted at være, både for vores klienter og for os selv – derfor vil du med garanti føle dig godt tilpas her. Vi tager hensyn til dig og dine konkrete behov. Her er enhver kunde speciel, og vi tager os altid tid til at lære dig og dine tænder at kende, så vi kan give dig den bedste behandling.

Comments are closed.