Paradentose

Paradentose er en folkesygdom

Parodontitis –  i daglig tale kaldet parodontose eller paradentose – rammer ca. 40% af befolkningen. I særdeleshed personer over 40 år. Lidelsen starter som en betændelse med blødning fra tandkødet og fordybede tandkøds-lommer. Stoppes betændelsen ikke, breder den sig til den knogle, tænderne er fastgjort til, hvorved denne trækker sig tilbage. Til sidst vil tænderne løsnes og falde ud.

Paradentose tilstanden opdages oftest af tandlægen eller tandplejeren ved de regelmæssige undersøgelser. Vi vil derefter tilbyde dig en paradentosebehandling, der tilpasses til dit behov, og vi vil rådgive dig om din daglige tandpleje.

 

tand implantat
tandlægeklinik

Grundig og kompetent parodontose behandling

– det finder du hos Team Løvetand i Frederikshavn

Her på vores klinik har vi mange års erfaring inden for parodontosebehandling. Kommer du til dit regelmæssige tandeftersyn, vil vi altid opdage din parodontose, og behandle tilstanden – det er vigtigt at sætte ind inden tilstanden når at forværre og brede sig. Er det længe siden du har været til tandlæge og har du en mistanke om at du har – eller er ved at udvikle paradentose, så vil vi råde dig til at komme ned på klinikken hurtigst muligt og få en af vores dygtige tandlæger til at undersøge dig – jo hurtigere behandlingen bliver sat i gang- jo bedre bliver resultatet og jo lettere er det at ordne. Ring eller skriv gerne til os for et uforpligtende tilbud og en snak om dit problem.

På vores klinik i Frederikshavn Nordjylland behandler vi parodontose efter nye og effektive teknikker. Efter diagnosticering starter vi din parodontosebehandling. Selve behandlingen afhænger i det konkrete tilfælde af hvor slem parodontosen er blevet. Ofte kan det behandles med en dybdegående tandrensning, og efterfølgende forbedring af mundhygiejnen.

Ofte stillede spørgsmål:

Alle kan udvikle tandsygdommen paradentose, og den rammer ca. 40 % af befolkningen – specielt mennesker over 40 år. Ofte er det os tandlæger, der opdager lidelsen til regelmæssige undersøgelser. 

Paradentose er en tandsygdom eller rettere en infektionssygdom i tandkødet og knoglen, der er placeret rundt om tandrødderne. Forstadiet til paradentose er betændelse i tandkødet, hvilket kan brede sig til knoglerne, hvis det ikke opdages. Find vores priser på paradentose behandling her

Kommer du til dine regelmæssige undersøgelser hos os, vil vi altid opdage paradentose. Efter diagnosticering starter vi behandling af paradentose. Ring til os på tlf. 98 40 99 33, hvis du har yderligere spørgsmål til behandling.

Vi sætter en dyd i at være dygtige tandlæger Frederikshavn, hvorfor vi altid behandler paradentose efter nye og effektive teknikker. Behandlingen afhænger af, hvor slem paradentosen er blevet. Ofte behandles den med dybdegående tandrensning og forbedring af mundhygiejne efterfølgende.