Fyldninger og plastarbejde

Er der hul i en tand, skal det repareres med en fyldning, da det ellers bliver dybere – og i sidste ende medfører, at tanden måske skal rodbehandles. Kun hvis hullet er meget lille, kan det standses og fyldningen undgås.

Knækkede og slidte tænder kan nu restaureres med nye, stærke og fleksible plastmaterialer. De grimme, gule og misfarvede fyldninger i fortænderne kan udskiftes så man slet ikke kan se dem længere. Det samme kan de grimme sorte sølvfyldninger.

Plast kan indfarves så det til fuldkommenhed matcher de omkringsiddende tænder, – og ved blegning af dine tænder kan plast enkelt og billigt udskiftes, så den matcher dine hvidere tænder.

Af bl.a. kosmetiske og funktionelle hensyn, var vi nogle af de første til at skifte sølvet ud med plastik – så vi har rigtigt mange års erfaring i at gøre hver enkelt fyldning til et lille kunstværk.

tandlæge frederikshavn
porcelænsfacader

Fordelene ved fyldninger og plastarbejde hos Team Løvetand

  • Vores teknik efterlader dig med et usynligt resultat, da fyldninger matcher dine omkringliggende tænder  – du kommer ikke til at gå herfra med tydelige og grimme fyldninger
  • Behandlingen forstærker: I mange tilfælde kan knækkede eller slidte tænder restaureres med vores plastmaterialer.
  • Ingen kviksølv i vores materialer.

Ofte stillede spørgsmål:

 

 

Du kan typisk spise omkring 1-2 timer efter behandlingen, når bedøvelse ikke virker længere. Det er en god ide, at første måltid består af flydende fødevarer, så du undgår en eventuel skade af fyldningen.

 

 

 

Tandfyldninger af plast kan blive misfarvede på grund af eks. kaffe, te eller tobak. Andre fyldningsmaterialer såsom guldfyldninger, porcelænsfyldninger og sølvfyldninger er mere modstandsdygtige overfor misfarvning.

 

 

 

Det afhænger af størrelsen på hullet og skaden, for en stor tandfyldning kan forårsage, at det sidste af din egen tand knækker med tiden. I disse tilfælde vil en tandkrone have længst holdbarhed og effekt. Vi svarer gerne dybdegående på tlf. 98 40 99 33.