invisalign tandretning

Tandretning / Invisalign

Gemmer du dine tænder når du smiler, eller undgår du måske helt at smile? Sådan skal det ikke være! Få smilet du altid har drømt om og fortjener med en tandretning. Med effektive teknikker er det perfekte smil ikke langt ude i fremtiden, men meget nærmere end du tror.

Klinik Løvetand – din lokale tandlæge i Frederikshavn – bruger kun de bedste og nyeste teknikker til din tandretning. Som en af de fem første i Danmark var Torben i foråret 2009 i London for at tillære sig den nye, spændende teknik, der har ændret måden man kan rette tænder på. Behandlingen er nu blevet en velafprøvet og integreret del af klinikkens behandlingstilbud. Som medlem af American Academy of Cosmetistic Dentistry og European Society of Cosmetice Dentistry står tandlæge Torben Qvist klar til at behandle dig og dine tænder med de nyeste og bedste teknikker. Kontakt os for en samtale samt et uforpligtende tilbud.

Få det perfekte smil med med tandregulering

Der er mange forskellige teknikker til at få rettet dine tænder. Måske skal der henvises til en specialist for vurdering af mulighed og behov for fast apparatur – sammen med dig finder vi ind til den bedste løsning, der vil leve op til dine krav, behov og forventninger. Tandretning indgår i vore overvejelser, når der skal lægges en behandlingsplan for tandsættet. Et af vores specialer er kosmetisk tandpleje, og her kan tandretning være en vigtig forløber for det færdige resultat. Tandretninger er for dem der har skæve tænder – det kan være i enten overmund eller undermund – eller begge dele. Det kan også være en enkelt tand der stikker ud eller på anden måde generer. Vi retter de skæve tænder ind, så de kommer til at fremstå smukke og lige. I mange tilfælde kan skæve tænder i over- og underkæbe rettes med et sæt aftagelige skinner kort tid. Endnu bedre? De er stort set usynlige.

grimme tænder
– Vil du gerne se flere før og efter billeder? Klik her
Hvorfor vælge invisalign
Hvad koster en invisalign bøjle

Invisalign systemet: Ret dine tænder med usynlig bøjle

Tandreguleringssystemet Invisalign er det er forståeligt en populær metode til tandretning, fordi den er diskret og aftagelig, og kan anvendes til kosmetisk tandregulering såvel som til komplikationer i tandsættet.

Invisalign – en nærmest usynlig bøjler består af et sæt akrylskinner, som man skifter mellem over en tidsperiode. Processen varierer fra patient til patient, men fælles er, at indgrebet er ikke-invasiv og at man skifter skinner hver 6.-8. uge. Derfor er her tale om et system der både er skånsomt og effektivt. De kan let tages ud når du skal spise, inden fodboldkampen skal spilles o.lign.

Slip for smertefulde og gammeldags togskinner med Invisalign. Det er nemlig muligt at rette en række forskellige tandsæt såsom dybt bid, underbid, åbent bid, kryds bid og ligesåvel som skæve tænder, mellemrum mellem tænderne og for tætsiddende tænder. En nærmere vurdering kan afgøre, om dit tilfælde er egnet til denne type behandling. Herefter laver vi en individuel handlingsplan.

Gratis forundersøgelse

Vores patienter kan trygt benytte sig af Team Løvetands tandlæger, til at få det smil de altid har ønsket sig. Vi er med fra start til slut, så du kan få det smil du ønsker, og  tilbyder desuden gratis forundersøgelse. Ved den indledende konsultation vil du blive klogere på om dine tænder kan rettes med Invisalign; hvad behandling med Invisalign kan gøre for dig og hvordan dit nye smil potentielt kommer til at se ud.

Invisalign før og efter

sammenbid
invisalign før og efter
invisalign før
invisalign efter
før invisalign
efter invisalign
invisalign før
invisalign efter

Kontakt Team Løvetand på 98 40 99 33 og book en gratis forundersøgelse.

Nedenfor kan du se svarene på en række ofte stillede spørgsmål om invsalign skinner, behandlingproces og varighed.

Ofte stillede spørgsmål om Invisalign

Hvorfor vælge Invisalign?

Ønsker du en tandretning, er Invisalign er populær metode. De usynlige bøjler skræddersyes dit tandsæt, og du kan tage bøjlen ud få timer i døgnet. Det er en skånsom, diskret og effektiv tandretning. 

Hvad koster en Invisalign bøjle?

Invisalign pris afhænger af, hvor omfattende tandreguleringen er. Ved konsultation vurderer vi først og fremmest, om det er en egnet behandling for dig. Derefter udarbejder vi en individuel handlingsplan samt et tilbud. Du kan tilgå priseksempel i vores prisliste.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Dine skinner bliver specialfremstillet, og du skal i gennemsnit skifte dem hver anden uge. Den fulde behandlingstid afhænger af, om der er tale om større eller mindre rettelser.
Det anbefales, at du bærer dine Invisalign skinner 20-22 timer af døgnet, for at nå det hurtigste resultat.