Klinik Løvetand

Vores historie
I hjertet af Frederikshavn står os hos Team Løvetand klar til at modtage dig som patient. Klinikkens behandlere er tandlægerne Torben Qvist, Sabina Sundbøll, Amalie Qvist & Aleksander Qvist.

Klinikken er beliggende ovenpå det gamle løveapotek, heraf navnet – Løvetand. Lokalerne er lyse og med en hyggelig indretning der gør hele atmosfæren mere afslappet.

Tandlæge Torben Qvist er uddannet fra Århus Tandlægehøjskole i 1985, og er stifter af Klinik Løvetand. Tandlæge Sabina Sundbøll er ligeledes uddannet fra Århus Tandlægeskole i 2014. Aleksander Qvist og Amalie Qvist er søn og datter af Torben Qvist, og uddannet fra Århus tandlægeskole i 2017.
Sabina er gift med Aleksander – så det bliver i familien.

Hvad du end skulle have af problemer eller ønsker til tandpleje, vil vi gøre alt for at leve op til disse. Udover almindelig tandbehandling tilbyder vi også kosmetisk tandbehandling. Her på klinikken har vi forståelse for, at du kan ønske dig et blændende smil eller mere lige tænder – derfor har vi specialiseret os på området, og kan yde dig den bedste ekspertise som en tandlæge kan give.

Holdet bag Løvetand

tandlæge i frederikshavn

Torben Qvist

løvetand

Anette Qvist

team løvetand personale

Sabina Sundbøll

tandlæge nordjylland

Amalie Qvist

skift tandlæge

Aleksander Qvist

tandplejer frederikshavn

Eike Vedelsdal

Kerstin Tornby Stember

Tina Andersen

Maria Steen

Maria Aalkjær

Heidi Rishøj