hvordan skifter man tandlæge

Skift til Team Løvetand

Hvordan skifter man tandlæge?

Vi har på nuværende tidspunkt åbent for tilgang – og du er velkommen som ny patient på vores klinik. At skifte er nemt og hurtigt. Rent faktisk behøver du ikke gøre andet end at kontakte os, så sørger vi for resten.

For os betyder det meget at din oplevelse hos tandlægen er god. Vi tager os tiden til at lytte til dig, og netop dine behov, og laver en plan ud fra dine ønsker og drømme – så du fortsat kan smile til verden.

Du kan se mere om vores personale under “Om os”. Skift tandlæge til Team Løvetand – Vi glæder os til at se dig.

  Bestil tid

  Jernbanegade 2A
  9900 Frederikshavn

  Gratis parkering ved døren

  Busser og tog stopper få meter fra klinikken.

  Hvorfor Team Løvetand?

  • Høj kvalitet 
   • Vi bruger den fornødne tid der skal til for at kunne levere et produkt af høj kvalitet. Vi tager løbende på både nationale og internationale kurser for at sikre os at vores behandlinger lever op til tidens høje standarde
  • Engageret og venligt personale
   • Vi går meget op i at din tandlægeoplevelse er behagelig, og at du føler dig godt behandlet! Vi vil behandle dig som var det os selv der lå i stolen.
  • Kort ventetid
   • Grundet nyansættelse af ekstra personale kan vi tilbyde korte ventetider – så du ikke skal gå længe med en knækket tand eller tandpine!
  • Fast tandlæge – også i fremtiden.
   • Den nye generation af tandlæger er kommet for at blive. Du kan derfor regne med at kunne komme ind til den samme behandler gang på gang – uden at skulle være besværet af skiftende tandlæger.

  Lider du af Tandlægeskræk?

  Tandlægeskræk er udbredt blandt den danske befolkning.

  Det forsøger vi at lave om på. Vi tilbyder rolig og stabil behandling i hyggelige omgivelser.
  Vi tager os tiden til at snakke med dig om dine behov, og gør tingene i dit tempo, så du kan have så god en oplevelse som muligt.

  Kom ind forbi klinikken

  Vi står altid til rådighed i at tage en snak om tandlægeskræk eller hvis du blot har lyst til at se vores omgivelser.