Anna Hansen – Klinikassistent

Mød Anna

Anna er uddannet Tandklinikassistent i 1998 ved SKT (skolen for Klinikassister/Tandplejere) i Århus.

Anna har i mange år arbejdet og boet i Hjørring. Her har Anna først været 10 år ved Tandlægerne i Østergade Hjørring, og derefter 15 år ved Tandlæge Gitte Dam i Hjørring, men er nu endelig vendt tilbage til Østkysten. Anna er oprindeligt fra Sæby, så da hun sammen med sin datter flyttede fra Hjørring til Frederikshavn i 2021 og blev ansat ved Team Løvetand kort efter, var det som at komme hjem. Der hvor der altid er højt til himlen, tæt på havet, men allerbedst hjem til sin kæreste og hele familien tæt på, som alle er i Sæby.

Citat: ”Jeg er glad for mit arbejde, fordi jeg hver dag møder glad ind på mit arbejde og går glad hjem. Team Løvetand er stedet med fantastiske kolleger, hvor alle hjælper hinanden, og humøret er højt – og med de flotte omgivelser, vi arbejder i , gør min arbejdsdag mig glad i låget… Jeg elsker, når patienter går glade herfra, fordi de har fået en god oplevelse, og den enkelte patient har været i fokus og altid får et smil med på vejen..”

Anna bor til daglig i Frederikshavn med sin kæreste og deres sammenbragte børn. Hvor både kæreste, børn, hund og hus nok skal holde hende i gang.

Favorit…

Bil: Min Skoda Citigo, mega sjov lille bil at suse rundt i, når ellers jeg må låne den af min datter 😊
Film: National Treasure og The Rock, begge film med Nicolas Cage
Sang: Skråler med på alt, bare det er pop – en gang pop tøs, altid pop tøs (måske nogen derhjemme ønsker sig ørepropper)
Mad: Hjemmelavede pandekager med kylling og grøntsager
Feriested: Forhåbentlig under en palme en dag med hvidt sand under fødderne, højt til den blå himmel og udsigt til vandet. Hov det har vi jo her i Frederikshavn, Nordjyllands Paradis, så Palmestranden here we come 😊
Drink: Iskold Faxe kondi
Hobby: Være kreativ, padle rundt i oppustelig kajak, sætte hus i stand, hygge med familie og venner, læse bøger, gå eller cykle lange ture (elsker min cykel , bare ikke når de gamle damer racer forbi mig på deres el cykler)
Tand: 1+1 fordi jeg helt sikkert har tjekket dine fortænder, når du smiler til mig😊