Anne-Mette Jensen – Tandplejer

Mød Anne-Mette

Anne-Mette er uddannet tandplejer på Århus tandlægeskole i 2022. Inden det blev hun uddannet tandklinikassistent i 2018. Anne-Mette er født og opvokset i Frederikshavn.

Jeg er glad for en hverdag hvor jeg møder en masse forskellige mennesker, og kan være med til at gøre en forskel for disse. Jeg ønsker at give en god og tryg oplevelse, med en professionel behandling, så du går herfra med et stort og flot smil. Jeg er rigtig glad for at være hos Team Løvetand, da kvalitet og dygtiggørelse vægtes højt her!

I min fritid har jeg et hus ”ude på landet”, så der er altid noget at give sig til. Min Kæreste er tømrer, så jeg hjælper ham gerne med vores forskellige ”gør-det-selv”-projekter”, når jeg får lov 😊. Derudover elsker jeg at være aktiv! Jeg løber gerne ture eller går en lang tur i skoven.

Favorit

Bil: Volvo
Film: De urørlige
Sang: Jonah Blacksmith – secrets in the water
Mad: Boller i karry
Feriested: Spanien
Drink: Alt med passionsfrugt
Hobby: Strikke, lange gåture i skoven
Tand: 4+4