Tandbro

Vi bygger bro mellem dine sunde tænder

En bro er en veldokumenteret og holdbar måde at udfylde hullerne hvor dine tænder engang sad, så du både kan se flottere ud og tygge maden bedre. Vi kan designe en smuk og virkelighedstro fastsiddende porcelænsbro til dig, hvis du ikke ønsker at gå med “forlorne tænder” resten af livet; hvem ville det?

Fordele ved at få en bro

– Få det smil tilbage du er vandt til

– Tal tydeligt

– Nyd din mad uden problemer igen

– Sig farvel til beskidte proteser og grimme bøjler

Ofte stillede spørgsmål:

tandlæge i frederikshavn

 

 

 

Har du mistet en tand og de omkringliggende tænder også er svækkede, kan en tandbro være fordelagtig, da nabotænderne under alle omstændigheder også har brug for en tandkrone. Vi vurderer i samarbejde med dig, om en tandimplantat eller en tandbro er bedst for dit tandsæt.

 

 

 

En tandbro holder som regel mellem 15 og 25 år. Holdbarheden afhænger af, hvor meget tandbroen belastes, din mundhygiejne og standen på de tænder, som en tandbro er fastmonteret på. 

 

 

 

En tandbro kan blive løs og falde ud, men herefter kan vi som tandlæger fastmontere den igen, hvorefter vi naturligvis undersøger, om alting er, som det skal være. Har du mistanke om, at din tandbro er blevet løs, kontakt os på 98 40 99 33. 

 

 

 

Der findes forskellige slags tandbroer, derfor er det bedst at spare med os som tandlæger omkring hvilken bro, der er bedst til dit tandsæt. Vi informerer om materiale, design og funktion, således du er grundigt informeret. Find vores pris på tandbro her