Tandbro

Vi bygger bro mellem dine sunde tænder

En bro er en veldokumenteret og holdbar måde at udfylde hullerne hvor dine tænder engang sad, så du både kan se flottere ud og tygge maden bedre. Vi kan designe en smuk og virkelighedstro fastsiddende porcelænsbro til dig, hvis du ikke ønsker at gå med “forlorne tænder” resten af livet; hvem ville det?

Fordele ved at få en bro

– Få det smil tilbage du er vandt til

– Tal tydeligt

– Nyd din mad uden problemer igen

– Sig farvel til beskidte proteser og grimme bøjler

Ofte stillede spørgsmål:

tandlæge i frederikshavn

Det kræver minimum to sunde tænder, som kan fungere som bropiller, hvorimellem mellemledene kan sidde. Disse tænder skal være i god stand, for uden et godt fundament er der intet der holder

Med omhyggeligt ved ligehold kan vi roligt forvente at vores broer kan holde i mange år. Vi forstår at du er glad for din nye bro, så derfor vil vi altid give dig de bedste råd du kan få, og vi er altid til rådighed ved spørgsmål og lign.

En bro er ikke som mormors forlorne tænder der falder ud – en bro er cementeret fast og designet til at blive siddende. Selvfølgelig kan selv de bedste broer blive beskadiget, men hvis du tænker over hvad du spiser vil dette hjælpe til at sikre broen ikke bliver beskadiget.

Alt efter hvilke forhold der gør sig gældende kan forskellige typer af broer komme på tale. Vi tager os tiden til at snakke med dig om, hvad den bedste løsning vil være – men det er altid dig der bestemmer i sidste ende.