Frederikshavn tandlæger

Kosmetiske behandlinger

Kosmetisk tandbehandling handler om at skabe et smukt og harmonisk smil, som er i balance med hele ansigtet.

Hos Team Løvetand ønsker vi at give dig det smil, du altid har drømt om. Vi er behjælpelige med kosmetiske tandbehandlinger, så du kan få rettet dine usikkerheder på den mest naturlige og skånsomme måde – det gælder uanset om dine tænder er nedslidte, har mellemrum eller er gule.

En kosmetisk tandbehandling hjælper dig ikke blot med, at tilfredsstille dine kosmetiske usikkerheder, men giver også et boost til din selvtillid. Alle fortjener et smil, de er glade for og stolte af, og det brænder vi for at kunne bidrage med.

plastfyldning

Plastfyldning

tandafblegning frederikshavn

Tandblegning

Vores kompetencer

Kosmetisk tandbehandling bliver mere og mere almindeligt i Danmark. Her på klinikken er vi nogle af de førende specialister inden for kosmetisk tandbehandling. Vi oplever flere og flere henvendelser vedrørende kosmetisk tandbehandling, og vi udvider konstant vores viden og ekspertise inden for området gennem høj kursusaktivitet.

Torben fra Team Løvetand er aktivt medlem af både American Academy of Cosmetic Dentistry og European Society of Cosmetic Dentistry, og har deltaget i adskillige seminarer i både USA og Europa. Han opsøger aktivt de nyeste metoder inden for kosmetiske tandbehandlinger, så vi her hos Team Løvetand kan udføre kosmetiske tandbehandlinger hurtigere og mere smertefrit. Som Torben plejer at sige: “Når de kan i Californien – så kan vi også i Frederikshavn”.

Ønsker du et smukt smil og vil høre mere om dine muligheder, så tag kontakt til Team Løvetand – din tandlæge i Frederikshavn – på 98 40 99 33.

usynlige bøjler invisalign

Tandretning med invisalign skinner

Typer af kosmetiske behandlinger

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kosmetiske behandlinger i form af tandregulering med den gennemsigtige bøjle Invisalign, erstatning af tand med en tandkrone, skånsom og effektiv tandblegning, nye facader i plastik og porcelænsfacader. Vi benytter ofte porcelænsfacader, da det er en effektiv måde at rette dine tænder på, så du slipper for at skulle erstatte tanden, og resultatet er så naturligt, at man ikke kan se forskel.

Endvidere er teknologien indenfor tandmaterialer nået så langt at man kan lave smukke facader på tænderne i plast. Er tænderne skadede af forskellige årsager, fx et traume eller gamle og defekte fyldninger kan man skånsomt ligge et lag plast udover tanden som både styrker tanden, men som også gør tanden smuk igen. Dette kræver minimal forbehandling af den eksisterende tand!

Vores kompetencer inden for kosmetiske tandbehandlinger er altid opdaterede, og vi gør os altid umage med at skabe balance i dit ansigt, så resultatet bliver flot og naturligt at se på.

frederikshavn tandlæger

Ofte stillede spørgsmål:

Der foretages altid en vurdering af den enkelte situation, da omfanget af kosmetiske udfordringer er forskellige fra tandsæt til tandsæt, men vi kan være behjælpelige med blandt andet tandblegning i Frederikshavn ved misfarvede eller gule tænder, retning af skæve tænder eller tandsæt med mellemrum, såvel som erstatning af manglende eller nedslidte tænder.

Porcelænsfacaden er en stærkere og kosmetisk flottere løsning. Den kræver dog, at der slibes en smule på tanden først, samt at der skal tages aftryk. der sendes til en teknikker. Ikke alle tænder er egnet til porcelænsfacader. Hvis man eksempelvis skærer tænder vil man kunne knække porcelænet af. I et sådant tilfælde vil en krone eller en plastfacade være et bedre alternativ. Spørg din lokale tandlæge, hvad der er bedst for dig. En plastfacade har den fordel, at den kan repareres på, samtidig med at der ikke skal slibes så meget på tanden indenunder.

Prisen på porcelænsfacader afgøres af omfanget, de skal dække. Du kan se alle vores priser her på siden, eller kontakte os telefonisk på 98 40 99 33 for at høre mere.