Få en effektiv tandretning og smilet tilbage med Invisalign

Hos Team Løvetand i Frederikshavn er vi specialister i Invisalign. En moderne og smart teknologi, der retter dine tænder uden det er synligt for omverdenen.

Er du træt af skæve tænder, skal du ej frygte. Det fine smil er ikke langt væk og med Invisalign, får du rettet tænderne hurtigt og smertefrit. Vores tandlæge Torben Qvist var en af de fem første tandlæger i Danmark, der tillærte sig den nye måde at rette tænderne på. I dag er Invisalign en fast del af vores behandlingstilbud og indeholder en række fordele for dig som patient.

Du kan læse meget mere om vores behandling med Invisalign herunder.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en moderne teknologi, der gør det muligt at rette dine tænder uden brug af de velkendte togskinner. Med Invisalign laves der en gennemsigtig og dermed usynlig bøjle, der passer til dit tandsæt.

Invisalign er et par akrylskinner, som du skiftes til at anvende for at rette op på tænderne. Normalt skifter man skinne undervejs i forløbet, og hyppigheden af udskiftningen vurderes efter behov.

Det er nemt at tage skinnerne ud, når du skal spise, dyrke sport eller synge. Invisalign er teknologien, der udskifter de gamle synlige togskinner med en smertefri usynlig tandretning.

Få en gratis forundersøgelse hos os

Er du træt af dine skæve tænder?

Kom forbi Team Løvetand og få en gratis forundersøgelse. Undersøgelsen vil vise, om du kan få dine tænder rettet med Invisalign, hvordan slutresultatet vil blive, og hvad behandlingen kan gøre for dig.

Vi har stor erfaring med behandling med Invisalign, og vi kan rettet skæve tænder i både over- og undermund.

Invisalign er en smertefri behandling

Udover at Invisalign ikke kan ses af andre, har det den store fordel, at det er en stort set smertefri behandling modsat de traditionelle togskinner, der kan være ubehagelige og smertefulde.

I forbindelse med Invisalign vil du højst opleve en lille smule ubehag, og det er derfor både en skånsom og diskret behandlingsform.

Få rettet dine tænder på 6-18 måneder

Et forløb med Invisalign tager ca. 6-18 måneder, men varierer fra patient til patient. Vi anbefaler, at du bærer skinnerne 20-22 timer i døgnet for at opnå det mest effektive resultat.

Du vil igennem hele forløbet være til løbende kontrol hos os, så vi kan holde øje med, at alt går, som det skal.

Hvorfor vælge Invisalign?

Der er mange fordele ved at få rettet tænderne med Invisalign hos Team Løvetand. Vi er en professionel tandklinik med stor erfaring i behandlingen, og vores tandlæge Torben Qvist var en af de første i landet, der blev introduceret for teknologien, hvorfor han besidder stor erfaring.

Derfor er det både en kosmetisk fordel, da du ikke blot får pæne tænder, der giver dig det store smil tilbage. Vi sørger også for, at processen undervejs er usynlig for andre. Det anser mange som en fordel, og resultatet er altid til stor glæde for patienten. Faktisk siger nogle patienter, at det er de bedste penge, de nogensinde har brugt.

Resultater – Før og Efter
FørEfter
FørEfter
FørEfter
FørEfter
FørEfter

Hvad koster en tandretning med Invisalign?

Prisen på en tandretning med Invisalign er ikke fastsat, men varierer fra patient til patient. Du vil naturligvis få en fast pris oplyst til din forundersøgelse, så du kender beløbet på forhånd. Du kan også se vores prisliste herunder, som er vejledende.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring “danmark”, kan du få et tilskud på omkring 5.000 kroner.