Sabina Sundbøll – tandlæge

Mød Sabina Sundbøll

Tandlæge Sabina Sundbøll er uddannet fra Århus Tandlægeskole i 2014, og gift med Torbens og Anettes søn, Aleksander Qvist, der også er tandlæge i klinikken. Se videon ovenover for at lære Sabina bedre at kende.

Sabina er uddannet tandlæge i 2014 fra Århus tandlægeskole. Hun kommer oprindeligt fra Odense, men mødte Aleksander Qvist i sin studietid i Århus. De er nu gift og har to børn sammen.

Jeg har arbejdet hos Team Løvetand siden jeg blev færdig, kun afbrudt af et 4 mdr vikariat i Horsens kommunale tandpleje. Jeg har altid været meget glad for mit arbejde hos Team Løvetand. Her er god faglig sparring, stor mulighed for specialisering samt opbakning til efteruddannelse og så er det dejligt at arbejde sammen med sin familie og gode kollegaer.

Når vi er en stor klinik er der plads til at dykke ned i de små nicher af vores fag. Jeg har en særlig interesse i de kosmetiske behandlinger. Derudover varetager jeg den parodontal kirurgiske behandling på klinikken i samarbejde med vores tandplejere.

På hjemmefronten har jeg travlt med at løbe efter mine livlige børn. Når der er ro på dem elsker jeg at være i mit køkken. Jeg sætter stor pris på god hjemmelavet mad og havde jeg flere timer i døgnet, så lavede jeg gerne al min marmelade selv, mayonnaise osv. Derudover har jeg en køkkenhave og nyder at se grøntsagerne gro. Næste step bliver en hønsegård – den ide skal jeg bare lige have overtalt Aleksander om først. Jeg elsker at være kreativ og skabe noget! For nyligt er jeg gået i gang med keramik samt at male billeder.

Favorit…

Bil: Hyundai Ioniq 5
Film: Life of Adaline
Sang:Jonah Blacksmith – secrets in the water, Electric Guest – Dear to me
Mad: Sushi og ALT vietnamesisk mad
Feriested: Vietnam, Australien
Drink: Gin&Tonic, Cointreau Tonic
Hobby:Keramik, maling, mad
Tand: 5-5