15 marts, 2022

Uncategorized

Vi byder altid vores nye patienter varmt velkommen

Leder du efter en ny tandlæge, er du meget velkommen til at kontakte os hos Team Løvetand i Frederikshavn. Vi sørger for en varm velkomst på Jernbanegade og tager os altid godt af dig og dine tænder.

Vi har åbent for tilgang af nye patienter, så mangler du en god, professionel tandlæge i Frederikshavn, er vi det rette valg.

Du kan læse meget mere om os her, hvis du er ny patient.

Det er gratis at skifte tandlæge

Hvis du vil skifte tandlæge, koster det dig ikke en krone. Alt du skal gøre er at kontakte os, og så tager vi os af resten. Du skal blot dukke op til din første tid.

Vi tror på, at tryghed og et gensidigt tillidsforhold er nøglen til den gode oplevelse, hvor du er glad for at gå til tandlægen. Derfor tager vi os altid tid til dig og sætter dig grundigt ind i, hvilken behandling du skal have. Vi tager også dig med på råd, så vi i samarbejde finder frem til den bedste løsning.

Lider du af tandlægeskræk? Lad os tage en snak

Mange danskere lider af tandlægeskræk, og skulle du være en af dem, kan vi afhjælpe problemet. Kom endelig forbi vores klinik, hvor vi kan tage en grundig snak om din frygt og bekymring. Vi forsøger at skabe en behagelig stemning med hyggeligt interiør og en varm imødekommenhed.

Derfor forhaster vi heller aldrig tingene, og vi behandler dig i det tempo, du skulle have brug for. Vi tager tandlægeskræk seriøst.

Få en relation til din tandlæge

Når du vælger Team Løvetand som din tandlæge, får du kontinuitet. Vi har nye tandlæger, som vil være her i mange år, og derfor kan du også blive behandlet af den samme tandlæge hver gang.

På den måde kan du opbygge et fast forhold til din tandlæge, som vil kende dig og dermed sørge for den bedste behandling til dine behov.

Har du brug for akut hjælp? Vi har korte ventetider

Vi har ansat nyt personale, og derfor har vi også korte ventetider, når du gerne vil til tandlægen. Har du et akut problem, finder vi lynhurtigt en tid til dig, da vi ved, hvor generende tandpine kan være.

Hos os er der ikke langt fra booking til behandling, og vi sørger for at tage os tid til dig med kort varsel.

En tandlæge med nærvær

Når du besøger Team Løvetand, ser vi dig som person og ikke patient. Vi tager os tid til at snakke med dig, og vi forklarer altid grundigt, hvad vi foretager os, og hvorfor vi gør det.

Det er vigtigt for os, at vi gør tingene i dit tempo, så du får en god oplevelse med at gå til tandlægen. Kombineret med at du allerede kender din tandlæge fra tidligere besøg, vil det skabe tryghed.

Vi behandler dig personligt alt efter, hvordan du har det med at gå til tandlægen, og en god og tryg oplevelse er det vigtigste for os.

Vi behandler alt fra A til Z

Som ny patient kan du få lige den behandling, du har brug for. Vi er professionelle og har stor erfaring med alle former for behandlinger – lige fra normale tandeftersyn til rodbehandling og tandimplantater.

Derfor kan du komme til os med alle problemer, og hvis du har brug for en ny tandlæge til et omfattende indgreb, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du kan læse mere, om alle vores behandlinger her.

Derfor er Team Løvetand det rette valg

Hos Team Løvetand er vi både engagerede, nærværende og professionelle. Her er en liste af gode grunde til at vælge os, når du er på jagt efter en ny tandlæge:

  • Vi udfører alle former for behandlinger
  • Vi har stor kontinuitet blandt hos personale – derfor vil du blive mødt af den samme tandlæge hver gang
  • Vi er nærværende og tager os tid til dig
  • Vi har korte ventetider
  • Vi tager os den tid, der er nødvendig for at levere et resultat i høj kvalitet
  • Vi forebygger gerne, hvis du lider af tandlægeskræk

Bestil din tid allerede i dag

Skal du bruge en tid hos en professionel tandlæge i Frederikshavn, er Team Løvetand det oplagte valg.

Du kan bestille tid allerede i dag eller ringe til os på telefon 98 40 99 33. Vi glæder os til at tage imod dig på klinikken.