7 september, 2022

Vi tager hånd om din tandlægeskræk

Er du en af de mange mennesker, der ikke bryder sig om at tage til tandlægen? Tandlægeskræk er meget udbredt og en af de mest hyppige grunde til, at mange undgår at få tjekket tænderne. En del er nervøse eller decideret bange for at sidde i tandlægestolen, fordi det kan være grænseoverskridende.

Hos Team Løvetand mener vi ikke, det er noget at skamme sig over. Vi er et team erfarne tandlæger i Frederikshavn, der tager kærligt hånd om din tandlægeskræk. Ønsker du at vide mere, kan du læse videre herunder.

Vær altid åben og ærlig med din tandlæge

Det vigtigste, du kan gøre for dig selv, hvis du lider af tandlægeskræk, er at fortælle det til din tandlæge. Når du er åben og ærlig, kan din tandlæge hjælpe dig og sørge for at være ekstra opmærksom, når du skal behandles.

Vælger du Team Løvetand som din lokale tandlæge i Frederikshavn, er du sikret en behandling, der foregår på dine præmisser. Vi går op i, at du føler dig godt behandlet hver gang, du besøger os.

Pas godt på din tænder – og minimér risikoen for tandbehandling

Hvis du kan mærke, at din skræk fylder meget, kan det også hjælpe at minimere risikoen for tandbehandling, så du ikke skal udsættes for at sidde i tandlægestolen mere end højst nødvendigt.

Derfor giver det sig selv, at du skal passe godt på dine tænder, så du kun skal til regelmæssige eftersyn fremfor at gå igennem komplicerede indgreb. 

Børst tænderne to gange om dagen med fluortandpasta, brug runde bevægelser, udskift tandbørsten hver 3.-4. måned og husk at bruge tandtråd. Det er nogle af de bedste råd til god tandsundhed, vi kan give dig.

Du er altid velkommen hos Team Løvetand

Når du sidder i tandlægestolen hos Team Løvetand, er du i trygge hænder. Vores veluddannede tandlæger lytter til dig, hvis du har behov for at snakke om behandlingen. 

Lider du af tandlægeskræk, er det ofte en god hjælp at høre om hele behandlingens proces, så du ved, hvad du skal forvente. 

Vi vejleder dig så godt, vi kan og lytter til dine behov, så du ikke føler, der bliver trukket noget ned over hovedet på dig. Derfor skal du heller ikke tøve med at spørge os, hvis du har spørgsmål – ingen spørgsmål er dumme i vores klinik.

Skyldes din skræk en tidligere oplevelse med smerte, kan du være tryg ved at vide, at vi forebygger smerte ved bedøvelse, så du undgår ubehag og føler dig mere tryg.

Vi garanterer kvalitet, stabilitet og tryghed

Hos Team Løvetand arbejder vi ud fra kvalitet, stabilitet og tryghed som vores tre nøglebegreber. De hjælper dig alle godt igennem din skræk, når du skal behandles hos os.

Vi sikrer kvalitet ved at tage kurser samt ved brug af topmoderne instrumentarium, så vores resultater lever op til tidens høje standarder. Stabilitet sikres du ved, at vi har et fast team af tandlæger i klinikken, så du altid kommer ind til den samme tandlæge.

Tryghed er vigtigt for os at give alle patienter, hvilket vi sikrer ved at lære dig at kende. Alle patienter har forskellige behov, og vi tager hensyn til alle.

En klinik bestående af et engageret og venligt personale

I vores klinik mødes du altid af et engageret og venligt personale, der gør deres bedste for at give dig en god oplevelse, når du træder ind i klinikken. 

Hos Team Løvetand er du i trygge hænder og tilses af samme tandlæge gang på gang, så du ikke oplever besvær med at skulle lære en ny at kende. Derudover har vi kort ventetid på grund af ekstra personale, så du ikke skal vente med akutte problemer, hvis du knækker en tand eller oplever tandpine.

Ofte stillede spørgsmål om tandlægeskræk

  • Hvad er tandlægeskræk?

    Tandlægeskræk er, når man er bange for at tage til tandlægen. Det kan skyldes en tidligere ubehagelig og smertefuld oplevelse hos tandlægen, eller fordi man har hørt skrækhistorier.

  • Hvad kan jeg selv gøre?

    Når først du erkender din skræk, kan du stille krav til din tandlæge. Lav aftaler om behandlingen, så I begge er klar over, hvad der skal se, så du også er med til at bestemme tempoet. Vær åben med tandlægen, så du undgår mest mulig ubehag eller smerte og ellers sørg for en god tandsundhed, så du minimerer risikoen for flere behandlinger.

  • Hvad sker der, hvis ikke jeg tager til tandlægen?

    Hvis din skræk holder dig tilbage fra at tage til tandlæge, kan det gøre mere skade end gavn. Tandsten, misfarvning og plak kan ophobe sig og forårsage huller i tænderne, tandkødsbetændelse eller paradentose.

Vi skræddersyer et individuelt forløb der netop passer til den du er, oftest hver 6,-12- måned. For at forebygge tandsygdomme. Jo bedre forebyggelse, jo færre større indgreb kommer du ud for.