Er du netop flyttet til Frederikshavn Kommune, og står du overfor valget af ny tandlæge? Medmindre du kan få anbefalet en tandklinik af bekendte eller kollegaer i byen, er du sandsynligvis på bar bund – for hvor skal man starte og slutte jagten på den rette tandlæge?

Vi har samlet vores tre bedste råd til at vælge tandlæge i Frederikshavn Kommune herunder. Med disse tips i baghånden er du godt klædt på til at træffe det rette valg – og skulle valget falde på os, glæder vi os til at tage imod dig i klinikken.

Tre tips: vælg den bedste tandlæge i Frederikshavn Kommune

Den tandlæge, der er den bedste for mig, er ikke nødvendigvis den bedste for dig. Der er nemlig flere forskellige faktorer, der spiller ind – fx behandlingsmuligheder, beliggenhed og kemi.

tandlæge Frederikshavn kommune

1) Undersøg behandlingsmulighederne

Først og fremmest skal du tage et grundigt kig på de behandlingsmuligheder, tandlægen tilbyder. Har du kun brug for at besøge klinikken i forbindelse med det halvårlige tandeftersyn, eller drømmer du for eksempel om en tandretning?

Har du tandlægeskræk, bør du også kigge nærmere på, hvordan en eventuel tandlæge forholder sig til det. Ring og tal med receptionisten og hør, hvilke forholdsregler der bliver taget for bedst at imødekomme din nervøsitet.

2) Hvor i Frederikshavn ligger tandlægen?

Selvom beliggenheden ikke i sig selv bør være afgørende for dit valg, så er det alligevel vigtigt, at den valgte tandlæge er let for dig at komme til. Kan du for eksempel parkere bilen, eller ligger klinikken i nærheden af offentlig transport?

Hvis det er muligt, kan du med fordel overveje at vælge en tandlæge, der enten ligger meget centralt, eller en klinik, der ligger tæt på dit hjem eller din arbejdsplads. På den måde bliver det lidt lettere at overholde dine besøg hos tandlægen.

3) Mærk efter, om kemien er der

Det er de færreste mennesker, der ligefrem nyder at gå til tandlægen. Derfor er det vigtigt, at du finder en klinik, hvor du føler dig velkommen og godt tilpas. Har du en god kemi med tandlægen, bliver det lettere at stille de spørgsmål, du måtte have, ligesom eventuel nervøsitet nemmere kan forebygges, hvis du har tillid til tandlægen.

Tag dig tid til at finde den rette tandlæge

Når du begynder at lede efter en ny tandlæge, så husk, at det kan tage lidt tid at finde den rette – og det er helt i orden. Det vigtigste er, at du finder en tandlæge, du har tillid til og føler dig tryg ved.

Hos Team Løvetand stiller vi høje krav til os selv, og det betyder, at du hos os vil møde et engageret og venligt personale, der går op i at give dig en behagelig og tryg behandling. Vi vil altid gøre vores ypperste for at leve op til dine forventninger og levere den bedste tandpleje i Frederikshavn Kommune.

FAQ

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Hvis du ønsker Team Løvetand som din tandlæge, er det eneste, du skal gøre, at fortælle os det. Så klarer vi resten. Du kan bruge vores kontaktformular på hjemmesiden, eller du kan ringe og tale med vores venlige receptionist.

Hvordan vælger jeg tandlæge?

Når du leder efter en ny tandlæge, kan du med fordel overveje behandlingsmuligheder, beliggenhed og kemi, så du sikrer dig, at din nye tandlæge lever op til dine behov.

Kan man frit vælge tandlæge i Frederikshavn Kommune?

Ja – i Frederikshavn Kommune såvel som alle andre kommuner kan du frit vælge, hvilken tandlæge du gerne vil have.