Står du op om morgenen, kigger dig selv i spejlet og tænker ”Det smil… det må jeg hellere holde for mig selv!”? Så er du ikke den eneste. Skæve tænder, overbid, underbid og andre generende tandstillinger holder mange mennesker tilbage, når smilet ellers insisterer på at bryde frem.

Den gode nyhed er, at du kan gøre noget ved det.

Som tandlæge i Frederikshavn tilbyder vi at rette tænder med den mere eller mindre usynlige bøjle fra Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en tandreguleringsteknik, der ved hjælp af en række skræddersyede plastikskinner gradvist rykker tænderne til den ønskede stilling. Modsat de traditionelle togskinner er en tandregulering med Invisalign forholdsvis smertefri, og samtidig er skinnerne næsten usynlige for omverdenen.

Hos Team Løvetand i Frederikshavn starter en behandling med Invisalign hos en af vores invisalign-uddannede tandlæger. Her kommer du til en indledende konsultation, hvor tandlægen undersøger dine tænder og vurderer, om tandstillingen er egnet til en tandregulering med Invisalign. Hvis det er tilfældet, vil tandlægen efterfølgende fotografere dine tænder, tage røntgenbilleder og lave en 3D-scanning, som derefter vil danne grundlag for den individuelle behandlingsplan, der skal udarbejdes.

3D-scanningen anvendes desuden til at fremstille en computermodel, hvor du kan se, hvordan dine tænder kommer til at se ud, når du har afsluttet dit behandlingsforløb.

specialtandlæge Frederikshavn

Hvad koster det at få rettet tænder hos en tandlæge i Frederikshavn?

Det er klart, at prisen spiller en væsentlig rolle, når du skal beslutte, om Invisalign er den rette løsning for dig. Der er flere forskellige faktorer, der påvirker den endelige pris, og derfor er vi nødt til at se dig, før vi kan give dig et overslag.

Vi kan dog sige, at en typisk tandregulering med Invisalign prismæssigt ligger omkring 30.000 kr. for retning af både over- og undermund.

Har du ikke så mange penge til rådighed, tilbyder vi en fleksibel afdragsordning, der kan tilpasses, så den matcher din økonomi. Men alt det vil vi fortælle mere om, når du kommer til din indledende konsultation, så du har et fyldestgørende grundlag at træffe din beslutning på.

Er Invisalign den bedste løsning til tandregulering?

Invisalign er ofte den mest hensigtsfulde og behagelige metode til tandregulering, men det er ikke sikkert, at det er den bedste løsning i lige præcis dit tilfælde. Det afhænger af din tandstilling, dine udfordringer og ikke mindst dine ønsker til resultatet.

Du kan desværre ikke selv vurdere, om Invisalign er en mulighed eller ej, blot ved at kigge dig i spejlet. Vi er nødt til at have dig forbi tandlægestolen, så vores tandlæge kan tage et kig på din tandstilling og ikke mindst snakke med dig om dine drømme og behov.

Bestil tid til en forundersøgelse i dag

Er du klar til at tage det første skridt mod dit drømmesmil? Kontakt os i dag for at booke en gratis og uforpligtende forundersøgelse, eller kig forbi vores klinik for en snak med vores venlige receptionist.

Vi ser frem til at tage godt imod dig og hjælpe dig med at opnå dit drømmesmil!

FAQ

Hvad koster en behandling med Invisalign?

Prisen for en behandling med Invisalign ligger typisk omkring 30.000 kr. for justering af både over- og undermund. Det er gratis og uforpligtende at få en indledende undersøgelse hos Team Løvetand, hvor vi kan give dig den endelige pris.

Hvordan adskiller Invisalign sig fra traditionelle bøjler?

Invisalign er en tandreguleringsteknik, der bruger skræddersyede plastikskinner til gradvist at flytte tænderne til den ønskede position. Det er mere komfortabelt og mindre synligt end traditionelle bøjler.

Hvordan startes en behandling med Invisalign?

Hos Team Løvetand i Frederikshavn starter behandlingen med en indledende konsultation hos en af vores specialtandlæger. Her vurderes din tandstilling for at se, om den er egnet til Invisalign. Er den det, sættes processen i gang ved hjælp af fotos, røntgenbilleder og 3D-scanning af tænderne.