Kerstin Stember Tornby – Klinikassistent

Mød Kerstin

Kerstin har arbejdet som klinikassistent hos Team Løvetand siden 2020. Hun kommer fra Tyskland og er derudover uddannet socialrådgiver. Kerstin er gift og har to drenge, der holder hende i gang, efter en dejlig dag på klinikken.

Jeg føler mig utrolig privilegeret, hver gang jeg kan mærke, hvor meget glæde og overskud det giver, at være sammen med en masse søde patienter. Og når man oveni købet føler, at man arbejder sammen med en dejlig flok gode venner, så kan man næsten ikke ønske sig mere.

I min fritid har jeg to dejlige børn (og mand) der holder mig i gang! Jeg kan godt lide at synge og spille samba (når tiden er til det), samt at strikke og se en god film!

Favorit…

Bil: Der findes ikke nogen bil, der kan tage kampen med min elcykel.
Film: Som i himlen
Sang: Nærmest alt fra Tina Dickow
Mad: Stegt flæsk med persillesovs
Feriested: min hjemby Paderborn og Hamborg
Drink: Kaffe
Hobby: at vandre i skoven, at strikke, at se serier
Tand: 6 – 6