Har du mistet en eller flere tænder – fx som følge af et uheld, en ødelagt tand eller sygdom i tandkødet – så kan du ofte få stor gavn af et tandimplantat.

Hos Team Løvetand udfører vi tandimplantater på klinikken i Frederikshavn, og neden for uddyber vi behandlingen for at give dig et indblik i, hvad du kan forvente, hvis du overvejer at få et implantat.

Hvad er et tandimplantat?

Kort fortalt er et tandimplantat en kunstig tandrod, der som regel er lavet af titanium. Hvis du mangler en tand, kan vi foretage en såkaldt implantatoperation, hvor titaniumskruen sættes fast i kæbeknoglen. Når tandkødet er helet, kan vi montere en naturtro kunstig tand, der passer til resten af dit tandsæt.

Selve behandlingen foregår under lokalbedøvelse, og det er helt smertefrit. Nogle patienter foretrækker at holde fri efterfølgende, mens andre tager direkte på arbejde efter operationen.

tandimplantat Frederikshavn

Kan alle få tandimplantater?

Langt de fleste kan få isat et tandimplantat, såfremt kæberne er færdige med at vokse. Det betyder i sagens natur, at implantater ikke anbefales til børn og unge.

Der er dog enkelte tilfælde, hvor et implantat ikke er en mulighed, fx i forbindelse med sygdom eller rygning, der kan gøre det sværere for implantatet at binde sig til kæben, eller hvis patienten ikke har nok knogle i kæben til at støtte implantatet.

Derfor er det vigtigt med en grundig forundersøgelse af tænder, kæbe og patientens generelle helbred, så vi kan finde frem til den løsning, der passer bedst til den enkelte. Viser det sig, at tandimplantatet ikke er en løsning, kan en tandbro eller en tandprotese være en anden mulighed.

Få lavet dit tandimplantat i Frederikshavn

Hvis du har brug for et tandimplantat i Frederikshavn, vil vi hos Team Løvetand meget gerne hjælpe dig. Vi har et erfarent og engageret team af specialtandlæger med en stor forståelse for, hvor vigtigt det er at have et flot og velfungerende tandsæt.

Vi lægger stor vægt på at give dig en tryg og behagelig oplevelse, og hos os vil du altid blive mødt af et venligt og professionelt personale, der er klar til at tage hånd om dig og dit smil. Vores klinik er udstyret med det nyeste udstyr, og vi anvender kun de bedste teknikker, så du kan være sikker på at få den bedst mulige kvalitet i behandlingen.

Til vores implantatbehandlinger bruger vi Nobel Biocare Implantatsystem, der er det bedst dokumenterede udstyr på markedet. Det gør vi, fordi vi nægter at gå på kompromis med hverken faglighed, udstyr eller din tryghed.

Ønsker du at høre mere – eller måske endda at få en uforpligtende forundersøgelse – så kontakt os via kontaktformularen, eller ring og få en snak med vores receptionist, der kan uddybe og guide dig. At få et tandimplantat er et stort skridt – men det er et skridt, der kan give dig smilet tilbage!

FAQ

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat består af en skrue, der fæstnes i kæben, hvorefter der monteres en kunstig tand, der matcher dit resterende tandsæt.

Hvad er fordelen ved et tandimplantat?

Fordelen ved et tandimplantat er, at det er en forudsigelig og sikker behandlingsmetode, der giver dig en tand med lang holdbarhed og et naturtro udseende.

Hvad koster et tandimplantat?

Det er ikke muligt at give et overslag på prisen, før vi har lavet en forundersøgelse, da den afhænger af mange forskellige ting. Er du medlem af “Sygeforsikring danmark”, vil du ofte kunne få tilskud.