Kursusaktivitet – Amalie

April 2018: DFA (Dental Festival & Awardshow). Som navnet lyder, en festival for tandlæger. Flere scener var sat op hvor man kunne høre forelæsning om det emne man fandt mest interessant. Hele teamet var afsted, og vi fik en bred vifte af viden med hjem – fra avancerede implantatbehandlinger samt tandretning til simple principper der kan optimere dagligdagens behandlinger.

Marts 2018: Style Italiano – Æstetisk fortandsplast ved Jan Thomsen og Morten Hørmand. Et kursus i fortandsplast hvor fokus var på højæstetiske opbygninger af fortænder. Her blev de nyeste principper indenfor fortandsplast gennemgået, samt principperne for hvordan man kan lave en sådan opbygning så stærk som muligt.

Januar 2018: Faglig dag for Nyuddanede I. Kursus i plastfyldninger samt bonding og polymerisering af disse. Kurset omhandlede hvordan man laver højæstetiske plastfyldninger, og hvordan man fik disse til at holde så godt som muligt.

Oktober 2017: Ny i Praksis kursus kombineret med plastkursus ved Ole Marker og Jan Thomsen. Her handlede det om hvordan overenskomsten anvendes, og om hvordan journalskrivning foretages korrekt. Endvidere praktiske oplysninger som er vigtige når man er nyuddannet. Endvidere handlede kurset om hvordan man bygger fortænder op i plast, så resultatet bliver så kosmetisk tilfredsstillende som muligt.

Comments are closed.