Fyldninger og plastarbejde

Er der hul i en tand, skal det repareres med en fyldning, da det ellers bliver dybere – og i sidste ende medfører, at tanden måske skal rodbehandles. Kun hvis hullet er meget lille, kan det standses og fyldningen undgås.

Knækkede og slidte tænder kan nu restaureres med nye, stærke og fleksible plastmaterialer. De grimme, gule og misfarvede fyldninger i fortænderne kan udskiftes så man slet ikke kan se dem længere. Det samme kan de grimme sorte sølvfyldninger.

Plast kan indfarves så det til fuldkommenhed matcher de omkringsiddende tænder, – og ved blegning af dine tænder kan plast enkelt og billigt udskiftes, så den matcher dine hvidere tænder.

Af bl.a. kosmetiske og funktionelle hensyn, var vi nogle af de første til at skifte sølvet ud med plastik – så vi har rigtigt mange års erfaring i at gøre hver enkelt fyldning til et lille kunstværk.

Fordelene ved fyldninger og plastarbejde hos Team Løvetand

  • Vores teknik efterlader dig med et usynligt resultat, da fyldninger matcher dine omkringliggende tænder – du kommer ikke til at gå herfra med tydelige og grimme fyldninger
  • Behandlingen forstærker: I mange tilfælde kan knækkede eller slidte tænder restaureres med vores plastmaterialer.
  • Ingen kviksølv i vores materialer.