Ønsker du at skifte tandlæge?

Skift tandlæge til Team Løvetand

Bestil tid

 • TeamLøvetand

  Jernbanegade 2A
  9900 Frederikshavn

 • Gratis parkering ved døren
 • Busser og tog stopper få meter fra klinikken.
Telefontider
mandag08:00 – 17:00
tirsdag08:00 – 17:00
onsdag08:00 – 17:00
torsdag08:00 – 17:00
fredag08:00 – 15:00

Ny patient?

Ønsker du at skifte tandlæge, er du velkommen til at kontakt os. Vi har på nuværende tidspunkt åbent for tilgang til dig som ny patient, derfor anbefaler vi, at du for det første bestiller en tid til en undersøgelse hos os, hvis du ønsker en stabil tandlæge med fokus på din tryghed, stabilitet og kvaliteten af dine tænder og tandkød.

Hvordan skifter man tandlæge?

Det er ganske nemt og gratis at skifte til en ny tandlæge, for du skal blot kontakte os. Skal vi være din nye tandlæge, sørger vi for resten (dvs at få flyttet din journal, tidligere røntgenbilleder mv. hen til os). Hos os bygger et vellykket behandlingsforløb på et gensidigt tillidsforhold, derfor stræber vi efter, at din oplevelse hos vores klinik er god. Tandlægen tager tiden til at lytte til dig og tilse dine tænder, hvorefter vi planlægger en tandbehandling ud fra dine behov og drømme – så du fortsat kan smile til verden.

Start et behandlingsforløb hos Team Løvetand – Vi glæder os til at se dig.

Du kan se mere om vores personale under “Om os”.

Hvorfor Team Løvetand?

 • Kort ventetid. Grundet nyansættelse af ekstra personale kan vi tilbyde korte ventetider, så du ikke skal gå længe med et akut problem som en knækket tand eller tandpine! En tandlæge kan hos os tilse dig indenfor kort ventetid.

 • Høj kvalitet og høje standarder. Vi bruger den fornødne tid, der skal til for at kunne levere et produkt af høj kvalitet. Vi tager løbende på både nationale og internationale kurser for at sikre os, at vores behandlingen lever op til tidens høje standarder.

 • Engageret og venligt personale. Vi går meget op i, at en behandling hos os er behagelig og tryg, for du skal føle dig godt behandlet! Du vil altid være i gode hænder hos os, for tryghed har vi altid haft særlig opmærksomhed på.

 • Fast tandlæge – også i fremtiden. Den nye generation af tandlæger på vores tandklinik er kommet for at blive. Vores patienter kan derfor regne med at blive tilset af samme tandlæge gang på gang, så du ikke oplever besværet ved skiftende tandlæger.

Lider du af Tandlægeskræk?

 • Tandlægeskræk er udbredt blandt den danske befolkning. Oplever du ubehag ved at besøge tandlægen, er du langtfra den eneste. Vi forsøger at mindske ubehaget ved at skabe en tryg atmosfære gennem både hyggelig interiør i klinikken samt personlig behandling, så vores patienter oplever, at vi tager tandlægeskræk seriøst.
 • Vi tager os tiden til at snakke med dig. Vi anerkender vigtighed af tandlægens nærvær, hvorfor tingene gøres i dit tempo, så du kan få god en oplevelse så god som muligt. Tandlægerne tager sig tiden til at lære dig at kende og stille spørgsmål.
 • Besøg vores tandklinik. Vi anbefaler, at du lægger vejen forbi klinikken til en snak. Det er vores vigtigste opgave som tandlæge, at du får en god oplevelse, derfor får du altid en personlig og tryg behandling af tandlægerne og tandplejere hos Team Løvetand.

Få yderligere information om Team Løvetand

Du kan med fordel læse mere omkring vores mange forskellige behandlinger. Vi dygtiggør os konstant, for vi mener, at det er vigtigt, at vi altid er opdateret på de nyeste og mest vellykkede teknikker, således vores gode behandlinger altid er af høj kvalitet og til fornuftige priser.

Vil du vide mere omkring, hvad vores forskellige behandlinger koster, kan du let finde vores priser på hjemmesiden. Her bliver du udover priser gjort opmærksom omkring muligheder for at benytte tilskud og afbetaling. Kontakt os for yderligere spørgsmål.