Tina Andersen – Klinikassistent

Mød Tina

Tina er uddannet klinikassistent i 1994 ved Tandlæge Berit Pind i Frederikshavn. Tina arbejdede efterfølgende i 25 år hos en tandlæge i Sæby. Herfra startede hun hos Team Løvetand og har været her lige siden.

Jeg er oprindelig fra Frederikshavn, har boet mange år i Elling inden jeg flyttede til Sæby. Her har jeg boet siden 1993 med min mand Lars og sammen har vi to børn, Magnus og Clara. Størstedelen af min fritid går med at være sammen med min familie, passe vores hus og bare nyde det. Vi bor tæt på vandet og skoven, så det giver også anledning til at komme ud og nyde en gåtur i den dejlige natur . “

Jeg føler mig så heldig at Team Løvetand er min arbejdsplads. Her bliver jeg hver dag mødt af super skønne kollegaer, alle er mega gode til at hjælpe hinanden, vi har en god stemning på klinikken og med vores fine klinik er alt bare godt. For mig er det vigtigste at patienterne får den bedste oplevelse, når de kommer på klinikken. At de går glade herfra og vi ved, at vi har ydet den bedste service og behandling og samtidig har der også været tid til lidt grin og sjove bemærkninger.

Favorit…

Bil: Tjah, er nu også glad for min cykel
Film: Bohemian Rhapsody
Sang: Kan slet ikke vælge, men Ed Sheeran han er bare god
Mad: Kylling i karry
Feriested: Lanzarote
Drink: Pepsi Max
Hobby: Familien, cykel- og gåtur
Tand: 1+1