Aleksander Qvist – Tandlæge

Mød Aleksander Qvist

Aleksander er (sammen med Amalie) uddannet fra Århus Tandlægeskole i 2017. Aleksander er søn af Torben & Anette, gift med Sabina og storebror til Amalie som allesammen er her på klinikken.

Jeg er utrolig glad for at arbejde som tandlæge, og specielt være et sted hvor der er fokus på kvalitet og efteruddannelse! Det er dejligt at vores klinik har en størrelse, der gør at man kan dykke ned i de emner indenfor tandlægefaget der interesserer een! Jeg er især glad for den kirurgiske del af faget, og varetager mange af disse opgaver – de opgaver jeg er mindre glade for, er der andre der har fokus på og interesse for. Jeg elsker min hverdag, hvor jeg får lov at tale med en masse forskellige mennesker, nyde at lave et godt stykke arbejde og have et fantastisk arbejdsklima.

Jeg har 2 små børn som holder mig i gang morgen, middag og aften (og nat)! Når jeg ikke leger med Lego, Drager, Dinosauer, Gravkøer, Briotog eller bamser så mødes jeg med nogle gode venner og spiller Dungeons & Dragons! Det er desværre ikke hver dag vi kan komme til det, så derudover nyder jeg tit en løbetur i den dejlige natur, vi har her i Frederikshavn. Hvis der er en god bog, serie, film eller et godt computerspil ude i æteren, så lader jeg mig gerne opsluge af dette!

Favorit…

Bil: Ford Mustang 1967
Film: Ringenes Herre 3
Sang: The war on Drugs: I don’t wanna wait
Mad: Medium rare Amerikansk Rib-Eye steak
Feriested: Italien
Drink: Tom Collins
Hobby: Dungeons & Dragons!
Tand: 01-01