Tandblegning

Med tiden er misfarvning af tænderne næsten uundgåelig – især forårsages det af sager som kaffe, rødvin og tobak. Vi vil altid anbefale jævne tandrensninger, hvorved vi renser for god mundhygiejne og pudser for at fjerne mindre misfarvninger. Vi tilbyder da også rene kosmetiske behandlinger.

Ønsker du hvidtning af tænder, kan vores tandlægeklinik i Frederikshavn tilbyde blegning af tænder, der kan flytte dig hele 10 niveauer på farveskalaen. Med en afblegning af tænderne kommer du væk fra de gullige eller mørke nuancer, og får i stedet hvidere tænder og et styrket udseende. Det er en nem genvej til uimodståelige tænder.

Gør dig selv en tjeneste

Det kan være yderst frustrerende, at have misfarvede tænder. Dit smukke smil bliver måske gemt væk, og du kan måske føle dig begrænset i sociale sammenhænge. Vi har taget kurser i afblegning af tænder, blandt andet i USA, og har dermed taget nyeste viden, inden for tandblegning, med hjem til vores tandlægeklinik i Frederikshavn.

Vi foretager blegning af tænder på en skånsom og professionel måde, hvor vi benytter blegeskinner som du får med hjem og skal bruge i løbet af 9 dage. Du har altid mulighed for at tilkøbe nyt blegegel til dine skinner, hvis du synes, at dine tænder trænger til en ny tandblegning efter nogle år.

Efter et kort behandlingsforløb kan du igen smile stort med et smukt tandpastasmil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hvide kan mine tænder blive ved en tandblegning?

En blegning af tænderne vil typisk kunne flytte dig 3-10 niveauer på farveskalaen. Det er klart, at hver enkelt tandsæt er forskelligt, og derfor kan resultaterne også være forskellige.

Hvor lang tid tager en tandblegning?

En tandblegning med blegeskinner tager 9 dage, hvor du skal bruge skinnen 30 minutter hver dag. Efterfølgende kommer du til kontrol hos os, hvor vi vurderer om resultatet er tilfredsstillende.

Skader afblegning af tænder?

Når man anvender blegegel på tænderne så ætser det tandens emalje en lille smule. Det svarer til at drikke et glas cola. Men det er ikke altid lige behageligt for alle at få behandlingen. Derfor anbefaler vi, at tandblegning kun udføres af uddannet personale. I få tilfælde vil du kunne opleve isninger i tænderne efter en tandblegning, hvilket går hurtigt over igen.

Hvilke forholdsregler skal jeg tage efter blegning af tænder?

Du skal sørge for at holde dig fra farvende fødeelementer, såsom karry-holding mad, te, rødvin og kaffe efter din tandblegning.

Hvad koster en tandblegning?

En afblegning af tænderne koster 3000,- hos os og laves med blegeskinner, som du får med hjem. Se vores priser på yderligere behandlinger her på siden.

Hvor længe holder tandblegning?

Tænderne er yderst modtagelige over for farvestoffer efter en tandblegning, og det er dermed også det, der afgør hvor længe tandblegningen holder. Den kan holde op til 2-3 år, hvorefter endnu en blegning vil gøre sig gældende.