Mille Vejby Kramme – Klinikassistent

Mød Mille

Mille er uddannet klinikassistent hos Heidi Kromann i Skagen, i 2021, hvorefter hun startede hos Team Løvetand. Mille bor i Skagen, og tager dagligt turen frem og tilbage – gerne med et afsnit Mørkeland i højtaleren.

Jeg elsker min hverdag med søde og hjælpsomme kollegaer, og så nyder jeg at hjælpe patienterne så de får en god oplevelse. Det er det bedste at sende glade og tilfredse patienter ud af døren.

Når jeg ikke arbejder er jeg en del sammen med familien, og mine søde niecer. Jeg kan godt lide at slappe af med en god serie, gerne Greys Anatomi og et strikkeprojekt. Det er sjældent at jeg ikke har gang i enten et strikke- eller hækleprojekt, eller andre kreative ting. Jeg kan også godt lide at bruge tiden med mine veninder og et godt brætspil (som jeg helst ikke vil tabe … )

Favorit…

Bil: En fin lille Fiat 500
Film: Harry Potter
Sang: The Minds of 99 – Hurtige hænder
Mad:Lasagne
Feriested:Grækenland
Drink: Iskold Pepsi Max
Hobby: Strikke, hækle, kreative ting, se serier
Tand: 3+3