Fjernelse af visdomstand

Visdomstænder er et levn fra fortiden, hvor man spiste meget grov kost og og dermed sled sine tænder hårdt ned. Det var derfor det meget praktisk, at der voksede ekstra tænder frem. I dag anvender vi ikke vores tænder på samme måde som før i tiden, så tænderne slides derfor ikke så meget. Den dag i dag er det derfor ikke længere nødvendigt eller praktisk at have visdomstænder.

I takt med evolutionen er menneskets kæber også blevet mindre, derfor har mange ikke plads til visdomstænderne i deres kæbe. Dette kan give anledning til problemer, hvorfor det i nogle tilfælde kan være nødvendigt at foretage en at fjernelse af visdomstanden.

Tandlæge i Frederikshavn

Hos Team Løvetand finder du erfarne og kompetente tandlæger i Frederikshavn, og vi hjælper gerne, hvis du oplever gener med dine visdomstænder.

Vi tager et røntgenbillede af den pågældende tand, og vurderer herudfra, hvorvidt visdomstanden kan fjernes ved normal tandudtrækning eller skal opereres ud.

Har du spørgsmål til visdomstænder eller brug for vejledning til behandling, så kontakt endelige Team Løvetand. Vi kan kontaktes på telefon 98 40 99 33 eller via [email protected].

Nedenfor har vi besvaret nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring visdomstænder, der måske kan være dig behjælpelig.