Tandbehandlinger

Tandbehandlinger

I centrum af Frederikshavn finder du Klinik Løvetand – vi elsker at lave tænder og vi tilbyder dig stort set alle former for tandbehandlinger, fra det årlige tand-eftersyn til det mest avancerede.
Vore tandlæger er altid opdaterede via kurser og seminarer i indland og udland – vi følger konstant med og ajourfører os omkring nye teknikker og viden. Derfor kan vi tilbyde den nyeste og bedste ekspertise til dig inden for moderne tandpleje.

Book tid nu!

Ring eller kontakt os over e-mail

98 40 99 33
Online

Tryghed

Kendetegnende for vores klinik er, at du som klient altid føler dig godt tilpas. Du er i trygge hænder, når du lader en af vore veluddannede tandlæger ordne dine tænder. Du kan endvidere regne med at du ikke kommer til at opleve et stort skift i behandlere som du måske har oplevet andre steder – Hos Team Løvetand er de nuværende unge tandlæger kommet for at blive!

Vi tager os tid til at lytte

Vi tager os tiden til at lytte til dig og dine behov, og vil kompetent vejlede dig igennem behandlingsplanlægningen. Hos Team Løvetand bliver der ikke trukket noget nedover hovedet på dig – vi vejleder efter hvad det bedste ville være, og det er dig der træffer beslutningen. Vi er altid åbne omkring vores behandlinger, og har du spørgsmål skal du ikke tøve med at spørge.

Nedenfor kan du se en liste af behandlingstilbud vi kan give dig.

Behandlingstilbud

Tandretning