Tandbehandlinger

Tandbehandlinger

I centrum af Frederikshavn finder du Klinik Løvetand – vi elsker at lave tænder og vi tilbyder dig stort set alle former for tandbehandlinger, fra det årlige tand-eftersyn til det mest avancerede.
Vore tandlæger er altid opdaterede via kurser og seminarer i indland og udland – vi følger konstant med og ajourfører os omkring nye teknikker og viden. Derfor kan vi tilbyde den nyeste og bedste ekspertise til dig inden for moderne tandpleje.

Book tid nu!

Ring eller kontakt os over e-mail

Tryghed

Kendetegnende for vores klinik er, at du som klient altid føler dig godt tilpas. Du er i trygge hænder, når du lader en af vore veluddannede tandlæger ordne dine tænder. Du kan endvidere regne med at du ikke kommer til at opleve et stort skift i behandlere som du måske har oplevet andre steder – Hos Team Løvetand er de nuværende unge tandlæger kommet for at blive!

Vi tager os tid til at lytte

Vi tager os tiden til at lytte til dig og dine behov, og vil kompetent vejlede dig igennem behandlingsplanlægningen. Hos Team Løvetand bliver der ikke trukket noget nedover hovedet på dig – vi vejleder efter hvad det bedste ville være, og det er dig der træffer beslutningen. Vi er altid åbne omkring vores behandlinger, og har du spørgsmål skal du ikke tøve med at spørge.

Nedenfor kan du se en liste af behandlingstilbud vi kan give dig.

Behandlingstilbud

Tandretning

Implantater

Tandkrone

Broer

Kosmetisk

Blegning

Bideskinner

Fyldninger

Parodontose

Proteser

Rodbehandling

Visdomstænder

Tandretning

Vi kan rette dine tænder med Invisalign-teknologien. Det giver både et effektiv resultat og gøres usynligt ved hjælp af en gennemsigtig plastskinne, der er specialfremstillet til dig. Vi sørger for, at dine tænder bliver pæne igen, så dit smil kan blive stort.

Implantater

Har du mistet en tand, kan vi lave et naturligt implantat, der indsættes i kæben. Vores løsning er både holdbar og naturlig – og en slidstærk løsning, der ikke er til gene for dig. Et tandimplantat er en sikker løsning til dig, der mangler en tand.

Tandkrone

Vi laver naturlige tandkroner i porcelæn og keramik, der ligner dine egne tænder. Vi fremstiller kronerne skræddersyet til dig og din mund. En tandkrone styrker munden og er en kosmetisk god løsning.

Broer

Broer gør dine tænder sunde, da det er en holdbar måde at udfylde hullerne fra dine tænder på. Vi laver virkelighedstro broer, der kan erstatte dine tænder en til en, og som ser naturlige ud. Udskift dine ødelagte tænder med en flot tandbro.

Kosmetisk

Ønsker du et større og hvidere smil, kan du få flotte kosmetiske behandlinger hos os. Vi laver både skånsomme og effektive tandblegninger, tandreguleringer og nye facader. For vi ønsker, at du er glad for dine tænder.

Blegning

Dine tænder kan blive misfarvet af kaffe, rødvin og tobak. Derfor kan du få en effektiv tandblegning hos os, der kan flytte dig hele 10 niveauer på farveskalaen. Vi sørger for, at dit smil bliver endnu hvidere.

Bideskinner

Døjer du med hovedpine eller skærer du tænder om natten, kan du få en bideskinne. Det vil være en løsning til dig, der slider mere end normalt på dine tænder. Derfor kan vi fremstille en bideskinne, som du kan sove med og dermed undgå slidtage.

Fyldninger

Har du hul i en tand, skal det laves med en fyldning, så det ikke forværres. Knækkede og slidte tænder kan laves med stærke plastikmaterialer og gamle fyldninger kan laves på ny uden synlighed.

Parodontose

40% af befolkningen rammes af parodontose. Derfor tilbyder vi parodontosebehandling, som passer til dig og som udbedrer dit problem. Hertil kan vi give faglige råd om god, daglig tandpleje. Vi behandler altid med veldokumenterede teknikker.

Proteser

En tandprotese kan erstatte manglende tænder. Vi laver både hel- og delproteser og løsninger med tryklås. En tandprotese er løsningen til dig, hvor et implantat eller bro ikke er tilstrækkeligt af en årsag. Men vi kan stadig give dig stærke tænder og smilet tilbage.

Rodbehandling

Har du et dybt hul i tanden, kan en rodbehandling være nødvendig. Vi foretager en smertefri og effektiv rodbehandling. Mange lider af tandlægeskræk, og derfor er vi altid klar til at tale med dig inden behandlingen.

Visdomstænder

For mange kommer visdomstænder ubelejligt og er ikke til megen nytte. Derfor er tænderne mest til gene og kan forårsage smerte. Vi fjerner din visdomstand på den rette måde og sørger altid for at lave en grundig forundersøgelse.