5 august, 2022

Ny Teknologi

Ny teknologi sikrer dig en god behandling

Hos Team Løvetand holder vi os altid opdaterede med nye kurser, seminarer og teknologi, så vi kan følge med tandlægefagets udvikling.

Vi føler en forpligtigelse til at holde os ajour med, hvad der rører sig i branchen, så vi kan tilbyde dig den bedste behandling som patient.

Du kan læse meget mere om, hvordan vi sørger for at være opdaterede på den nye teknologi her.

Få genetableret dine tænder uden proteser

Tandlægerne i Team Løvetand har været på store og lange internationale kurser, hvor vi har fået viden om, hvordan vi kan genopbygge dine nedslidte tænder, uden at du skal have proteser.

Gennem længere forløb i både England og USA har vi over en årrække været på kurser hos ledende tandlæger, der har givet os den nyeste viden om slidte tænder, og hvordan vi sørger for at genopbygge dem uden at fjerne dem.

Det kommer dig til gavn, hvis du igennem lang tid har skåret tænder eller bidt forkert og dermed slidt en eller flere tænder ned.

Se det færdige resultat før behandlingen

Mange patienter, der kommer på vores klinik med nedslidte tænder, vil gerne have dem fjernet. Men de synes også, at proteser er en træls løsning, som de ikke finder glæde i.

Derfor kan vi genopbygge tænderne, og du kan som patient se det færdige resultat, og hvordan vi kan hjælpe dig, inden vi starter behandlingen. Det sker som følge af ny teknologi, som vi hele tiden er opdaterede på.

Via en scanning kan vi lave en fremstilling, hvor du kan se, hvordan resultatet bliver. Vi vil også kunne se, hvordan du bider sammen og finde den rigtige løsning, så du ikke slider tænderne ned på ny.

Det giver dig som patient en stor fordel og ro i maven.

Kom ind og få en snak med os

Bor du i Frederikshavn og omegn og døjer med dine tænder, kan vi via vores efteruddannelse og kurser gøre rigtig meget for dine tænder.
Derfor anbefaler vi også, at du kommer forbi til en snak, hvis du har gener eller er ked af tændernes udseende.
Skal dine tænder laves for et større beløb, er der flere forskellige økonomiske løsninger, og du vil altid få et overslag på prisen.

Vi følger med tiden

Tandlægebranchen udvikler sig hele tiden, og derfor er det vigtigt, at vi følger med udviklingen, så vi tilbyder løsninger, der er de bedste på markedet.

Vores faglighed og viden er din sikkerhed for, at vi altid kan tilbyde dig en fordelagtig løsning. Så hvis du mangler en professionel og moderne tandlæge i Frederikshavn, er vi det oplagte valg, og vi tilbyder alle former for behandlinger.

Kontakt os i dag

Vi kan måske mere, end du tror, og derfor anbefaler vi altid alle at kontakte os. Vi lytter til dig, og via ny teknologi kan vi med stor sikkerhed finde en god og holdbar løsning til dig, som du bliver glad for.

Ring til os og lad os finde en tid til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med at gå til tandlæge. Både i forhold til behandlinger, metoder og smerte. Vi besvarer nogle af dem herunder.

Gør det ondt at gå til tandlægen?Hvordan bruger I ny viden?Hvornår skal jeg af med mine tænder?

Gør det ondt at gå til tandlægen?

Hos os er det vigtigt, at din behandling er så smertefri som muligt – uanset hvad du skal have lavet. Derfor vil du også blive lokalbedøvet, hvis det er nødvendigt.

Hvordan bruger I ny viden?

Det handler om at sætte den viden, vi får på kurser, messer og seminarer i spil. Nogle gange kræver det bestemt udstyr, andre gange sparring. Men for os er det vigtigt at være helt opdaterede, så du kan få den bedste behandling.

Hvornår skal jeg af med mine tænder?

Det er en mærkesag for os, at du skal bevare dine naturlige tænder så længe som muligt. Derfor vil vi gå langt for det, og vi kan behandle dem og genopbygge dem, selvom de er meget nedslidte. I få tilfælde vil det dog ikke give mening at beholde dem, og der tilbyder vi gode implantat- og proteseløsninger.